BIST 9.801
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,67
HABER /  DÜNYA

Putin'in kanalında skandal Bilal Erdoğan fotoğrafı!

Rus uçağının düşürülmesinin ardından Putin'e yakın Russia Today, "Ankara'nın IŞİD'le petrol ticareti" haberinde kullandığı Bilal Erdoğan fotoğrafıyla bir skandala imza attı.

Abone ol

Putin, "Türkiye IŞİD'le petrol ticareti yapıyor" dedi. Başbakanı Medvedev "Türk yetkililer işin içinde" dedi. Rusya'da Televizyon ve gazeteler, bu konuya yoğunlaştı.

Onların başında da Russia Today geldi. Rus devlet TV'sinin desteklediği Putin'e bağlı bir yayın organı olan Russia Today, skandal bir fotoğrafla haberi verdi.

 İŞTE O SKANDAL FOTOĞRAF

"Ankara'nın IŞİD'le petrol ticareti" başlıklı haberin içeriğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın sakallı 2 kişiyle çekilmiş bir fotoğrafı yayınlandı. Erdoğan'ı IŞİD'le petrol ticareti yapmakla itham eden Russia Today, Bilal Erdoğan'ın fotoğrafını da belge olarak verdi.

AKSARAY'DA IŞİD'LI SANILAN LOKANTACILAR

Bilal Erdoğan'ın İstanbul Aksaray'da lokanta işleten Hataylı iki kardeş olan İsmail Kember ile Ali Kember ile çektiği hatıra fotoğrafını da delil olarak koydu. O fotoğrafı sosyal medya hesaplarında paylaşan bazı Türk vatandaşları da Rusların haberinde referans oldu.