BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.420,67

Puravida Ela Quality Resort Hotel

İnternethaber seyahat uzmanı ve tatilin ayaklı Googel’ı Alper Tekbaş Puravida Ela Quality Resort Hotel Genel Koordinatörü Vadi Karatopraklı ile bir araya geldi. Merak edilen Puravida felsefesinin tüm ayrıntılarını inceledi. Açıldığı ilk günden bu yana turizm sektöründe adından sıkça söz ettiren 21.yüzyıl sarayı diye de ifade edilen Puravida Ela Quality Resort Hotel en yüksek kalitede tatil hizmetlerinin bütünü olarak yepyeni bir süreçle dünyaya kapılarını aralamaya devam ediyor.

                                          

Yaptığı İşte En İyi Olanlar, İtibar ve Prestijlerini Geleceğe Gururla Taşırlar

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık kendi deyimiyle;

Bundan 25 yıl önce Özak Tekstil’i kurduğumuzda, 21. Yüzyıl Türkiye ekonomisinin lokomotif güçlerinden olacak bir şirketler grubunun temellerini attığımızı bilmiyorduk. Küreselleşme ve dünyayla entegrasyon gibi kavramların bilinmediği o dönemlerde, tek bir düsturla hareket ediyorduk: her şirket, onu kuranların itibar ve onurunu temsil eder. Ve sadece yaptığı işte en iyi olanlar, itibar ve prestijlerini geleceğe gururla taşırlar.

Çok şükür, 1985'ten bu yana içinde olduğumuz tüm sektörlerde Türkiye ve dünya çapında başarıların altına imza attık. Büyük bir disiplin ve profesyonellikle çalışan şirketlerimizde, binlerce aileye istihdam, ülke ekonomimize milyonlarca dolar değerinde ihracat getirisi sağladık. Dünyanın dört bir köşesindeki insanların ülkemizin üretim kalitesiyle tanışmasına, dünya şirketlerinin Türkiye’nin ticari itibarına saygı duymasına katkı sağladık. Hangi sektörde olursak olalım, gelişimin sürekliliğine inandık ve daima daha iyiyi, daha faydalıyı aradık.

Bugün, iş dünyasındaki küresel rekabetin güçlü oyuncularından biriysek:
Müşterilerine artı değer sağlayan…
Çalışanlarına güvenen ve onlara güven veren…
İnsanlığın yaşam kalitesini arttırmaya inanan…
Doğaya ve çevreye saygılı…
Yaratıcı ve yenilikçi bir kimliğe sahip olduğumuz içindir.
Çünkü kurulduğumuz ilk günden beri biliyoruz ki;
Sadece yaptığı işte en iyi olanlar, itibar ve prestijlerini geleceğe gururla taşırlar.

 

Ve Yıl 2007 Antalya Belek’te Ela Quality Resort Hotel’in kapıları aralanıyor…

Özak Global özellikle tekstilde yapmış olduğu kendine özgü tasarım, kaliteli üretim, trend ve moda akımlarını takip ve uygulamadaki başarısıyla dünya markalarının tercih sebebi olup uluslar arası başarılı iş anlaşmalarına imza atarken şimdide stratejik planlamaları ile dikkatleri üzerine çeken Vadi Karatopraklı önderliğinde TUI ile stratejik ortaklık kurarak Türkiye de uygulanmayan bir sistemi hayata geçiriyor yıl 2011...

Vadi Karatopraklı dan Hodri Meydan

Ateş- Hava- Su-Toprak

Puravida konseptinin 4 ana elementi Ateş,Hava,Su ve Toprak yaşam kaynağı olan bu 4 elementin bir tatil ritüeli haline getirilerek, aktif ve relax tatilin bir arada en üstün hizmet anlayışı ile misafire yaşatıldığı Puravida World Of  TUI dünyasının bir markası ilk defa Türkiye de Ela Quality Hotel de yaşama geçiriliyor. İlk olmak zordur fakat başarılı bir sistemin öncüsü olmanın heyecanını, göstereceğimiz üstün performansla perçinleyerek geleceğe yatırım yapıyoruz. Dünyada ve Türkiyede, turizmde önde gelen markaların bizi seçmesi tabi ki tesadüf değil .

Üst Düzey servis ve hizmet anlayışıyla misafirlerimize Top Vip bir tatil yaşatmak istiyoruz. 29 farklı ülkeden tatilciyi en iyi şekilde ağırlayan bir tesisiz. İnandığımı ve güvendiğimi yapmaktan çekinmem . Yapmış olduğumuz Puravida anlaşması oldu bitti tarzı bir anlaşma değildir. 2 yıldır süre gelen ciddi araştırmalar sonucunda stratejik,uzun vadeli bir anlaşmadır.

 

Geleceğe Atılan Adım

Türkiye de ilk defa kullanılacak olan bir sistemin öncüsü olarak bir ilke imza attık ama atılan bu imza başta bizim grubumuzun açacağı yeni otellerde de uygulanılmak üzere bir çok yeni turizm yatırımcısının ve üst düzey hizmet anlayışının başarıyı getireceğine inanan işletmelerinde tercih edeceği  otellerin kalite standartlarını yükseltecek bir anlayıştır. Turizmde dünya devi olmuş bir markanın, dünyada ilk defa uygulayacağı Puravida Resort uygulamasında  bizi tercih etmesi sevindiricidir. 

Pazar analizlerini en ince ayrıntılarına varana kadar doğru yaptığımıza inanıyorum. Sistemsel analizler yapıldığında A dan Z ye Puravida Resort By Ela Quality Resort çok başarılı bir örnek teşkil edecektir. Var olan üstün hizmet anlayışını daha da üst seviyeye çıkartan, kendi içindeki konsept geliştirme çalışmasının kişiye özel dokunuşlarla tatilciyle buluştuğu  Puravida Felsefesinin ayrıntıları ise şu ana çizgilerde kendisini tanımlıyor; 

Puravida Felsefesi

Karşıtlar birbiri çeker. Karşıtlar çekicidir.Karşıtlar PURAVIDA’yı uyumlu bir bütün yapar. Arkasında bulunan yenilikçi bir konsept misafirin özel isteğini ciddiye alır ve değişik isteklerini yerine getirir. Konu nedir? Hem dinlenme hem yaşamak. İlham ve macera. Tek bir akış ile bir Otel dünyası .Sadece PURA ve VIDA…

PURA demek, sessizliğin keyfini çıkarıp içine dönmek – PURA demek PURA alanında hamaklara uzanmak veya Relax havuzunda huzurlu tatil yapmak. PURAVIDA koku konseptinin yaydığı Lavantanın kokusunu içinize çekmek. OURALEX Spa da buhar banyosunda enerjinizi dinlendirmek. Veya hayaller kurarak büyük Bahçede dolaşmak veya yalın ayak yürüme parkurunda dolaşmak. Piano akşamları, geç kahvaltısı, Yoga. PURA ruha ve bedene iyi gelen her şey demektir.

VİDA demek, büyük bir macera turuna gitmek ve günü aktif değerlendirmek. VIDA demek tüm gün macera demek. Çocuklarla VIDAventureland da ilginç keşifler yapmak,

İç mekan bisikletinde günün stresini atmak. Fitness’ı şahsi kişisel çalıştırıcınızın eline bırakıp sonrasında Latin Amerikan müzik eşliğinde Vitamin kokteylinin VIDA Barda tadını çıkartmak veya canlı müzik eşliğinde gece yarısına kadar eğlenmek. Zira VIDA can sıkıntısına fırsat vermiyor.

Bizim hizmet sözümüz:

İlham, iyi hissetmenin, deneyimin, ağ çalışması,heyecan,aksiyon ve maceranın   kaynağından bir uluslararası Resort.

Baş başa  & hep beraber

örnek sadece çocuklar ;VIDAventureland de Tipi Village de çadır içinde geceleme.   

Sadece yetişkinler; romantik akşam yemeği FIRST Date A la Carte Restoranda.Uyumlu karşıtlar cazibeyi belirler ve özel anlar için büyük imkânlar sunar.

Macera  & Esinlenmek

Eşsiz bir Şımartma programı ile Günü yavaşlatma

Deneyim Gastronomisinin en üst seviyede, çevreyle ilgili ve sezona bağlı damak zevkleri ve rahat tarzda yöresel yemekler

Keyif almanın zevkine göre tasarlanmış koku, müzik ve renk konsepti.

Hedef  2023

Yabancı yatırımcı Türkiye ye daha da çok gelecek. Şehir otelciğine ilgi büyürken Akdeniz çanağında da farklı tatil konseptleri gelişecektir. Geleceğe yatırım yapan sistematik ve doğru çalışan kazanacaktır, ülkemizin turizmdeki gücünü dünya kabul etmiştir.

Ortada bir hayal var ama bu hayal , hayalden öte gerçektir, bu gerçek bizim gerçeğimizdir.

 

Alaaddin’nin Sihir Lambası mı Yoksa Devrede

Alaaddin’in sihirli lambası dokunduğunuz her noktada bir tatilden beklediğinizin en güzelini anında sunarken insan odaklı kurgulanmış kaliteli hizmet tutkusunda  bu sefer Almanya dan Ela’nın Sarayına düşen uçan halıda Purovida markası da var, bakalım daha ne sürprizler olacak. Hep birlikte göreceğiz…

İşte böyle son durum. Tatilin kalbi Puravida Ela da Atmaya Devam ediyor… 

Vadi Karatopraklı’ya veda vakti yeni bir tatil yazısında buluşmak üzere…