BIST 9.530
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.478,74
HABER /  MAGAZİN

Pucca kimdir kaç yaşında eşi Osman Karagöz ile boşanıyor nedeni?

Pucca diye bilinen sosyal medyada fenomen olan gerçek adı Selen Pınar Işık olan yazar eşi Osman Karagöz'den boşanacağını instagram hesabından duyurdu. Pucca ile 2015 yılında evlenen oyuncu Osman Karagöz cephesinden henüz ses çıkmazken Pucca ayrılık açıklamasını ilan etti. Peki Pucca gerçekte kimdir, aslen nerelidir, ne iş yapar ve kocasından neden boşanıyor?

Abone ol

Pucca boşanıyor... 2015 yılında oyuncu Osman Karagöz ile evlenen Pucca instagram hesabından 3 yıllık eşi Osman Karagöz ile ayrılacaklarını takipçilerine duyurdu. Bu ayrılık ilanının ardından akıllara Pucca'nın gerçek ismi nedir, kaç yaşındadır ve neden boşanıyor soruları takıldı. 3 yıllık evliliklerinden Batı adını verdiklerini bir erkek çocukları olan Pucca "Biliyorum bunu buradan duyurmuak dünyanın en saçma şeyi ama Osi ile evliliğin sonuna geldik. İnanılmaz direndim, yemin ederim çok uğraştım ama yok olmadı... Sonuna kadar aşık ol, çabala, çırpın yok...” diyerek duyurdu. 

PUCCA KİMDİR GERÇEK ADI NE: Pucca’nın asıl ismi Selen Pınar Işık. 3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka doğumlu. Karşıyaka Kız Lisesi’nden mezun olan Pucca Üniversiteyi Ankarada okudu. Önce Radyo Televizyon Sinema ardından da Gazetecilik’le iki üniversite bitirdi.

Hürriyet gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Pucca Elele dergisinde yazıyor. 2007 yılından beri internette blogunda günlük tutuyor. 2010 yılında dizüst ü edebiyat tarafından günlükleri kitap haline çevrildi.

KİTAPLARI

Küçük Aptalın Büyük Dünyası
Ve Geri Kalan Her şey
Allah Beni Böyle Yaratmış
Ay Hadi İnşallah
Şimdi Biz Neyiz?

Küçük Aptalın Büyük Dünyası adlı kitabı film oldu.,’Hadi İnşallah’ isimli sinema filmin yönetmenliğini Ali Taner Baltacı’nın yaptı. Pucca’yı Büşra Pekin, Pucca’nın sevgilisi Pekmez’i ise, Murat Boz oynadı.

OSMAN KARAGÖZ KİMDİR: Osman Karagöz oyunculuğa adım atmaya karar verdiğinde ailesinden destek görmediğini dile getirmiştir. Birçok kişi böyle bir durumda vazgeçmeyi düşünürken o yoluna devam etmeye karar vermiştir.

Tüm bu zorluklara karşı ailesini karşısına alarak maddi zorluklarla hayallerinin peşinden gitmiştir. Okurken bir yandan eğitimini sürdürmek bir yandan da çalışmak zorunda kalmıştır. Lise birinci sınıftayken bir kıza aşık olarak tiyatroya başladığını söylüyor. Tiyatro Osman Karagöz'e o kadar keyif veriyor ki aşkının yönü değişiyor ve kendini sahnelere, oyunculuğa bırakıveriyor. İlk yarı profesyonel oyununu lisedeyken ders aldıkları Cenk Tunalı koçluğunda oynuyor.

İki sene BKM de Celal Tunalı'ın referansıyla girdiği çocuk oyununda rol almıştır. Osman Karagöz çektiği vine videolar ile de dikkatleri çekmiştir. Komik, neşeli, eğlenceli vine klipleri bulunmaktadır.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinde Murat rolünü canlandırmıştır. Senaryoyu okurken çok heyecanlandığını dile getirmiştir. İlk uzun soluklu profesyonel dizi oyunculuğudur.