BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,81
ALTIN 2.494,04
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

PUBG bomba gibi yeni haritasıyla geliyor

Son yılların en çok oynanan oyunları arasına giren ve Battle Royale oyun türünü dünyaya tanıtan PUBG, yeni bir haritayla geliyor.

Abone ol

PUBG oynayanların bildiği üzere Erangel ve Miramar haritalarından sonra Sanhok haritasına da sahip olan kullanıcılar, bu haritayı da çok beğenmişti. Tasarlanan haritaların bir yenisi Reddit'te "IamEzalor" tarafından paylaşıldı.

Haritanın yanında haritaya özel yeni silahlar ve araçlar da tasarlanınca Venedik haritası, oyunda görmeyi isteyeceğimiz türden bir konsept çalışması olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni özellikler
Su altında çalışan tabanca, bisiklet ve jet-ski, Venedik haritasında kullanılabilir olarak tasarlanmış. Haritanın Venedik olmasından da tahmin edebileceğiniz gibi oyuncular, genellikle su yoluyla ulaşımlarını sağlayacak.

Harita ile Benelli M4 pompalı ve Beretta ARX160 silahları, Jet-Ski, Fiat 500 ve Vespa Scooter araçları, sadece droplardan gelen C4 yenilikleri gelecek.

Uçaktan atlamaya son
Normalde uçaktan atlayarak oyuna başlanılan PUBG'de, Venedik haritasında konsept olarak oyuna Aquaril'lerle (Jet-Ski'lerle) başlanması tasarlanmış. Oyuncular Venedik'in etrafındaki rastgele yerlerde Aquaril'lerle doğarak, malzemelerini erkenden bulmaya çalışacak.