BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  EKONOMİ

PTT'den müşterilerine konforlu ve sağlıklı ambalaj hizmeti

PTT gönderilerinizi en sağlıklı ve konforlu iletebilmek için ayrı ayrı ambalajlar tasarlayarak müşterilerine büyük bir rahatlık sağlıyor.

Abone ol

PTT A.Ş. müşterilerin taleplerine en iyi hizmeti sunmak için ambalaj hizmetlerinde alternatifleriyle dikkat çekiyor.

Teknolojinin ilerlemesi ve lojistik sistemlerin gelişmesiyle dünya her geçen gün daha da küçülüyor. Bir tıkla dünyaları ayağımıza seren internet, tek tuşla uzakları yakın eden telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmezleri.

Bu sistemlerin gelişmesi hiç şüphesiz dijital olmayan gönderilerimiz için de oldukça önemli. Sevdiklerimize, iş ortaklarımıza veya müşterilerimize iletmek istediğimiz gönderiler için her zaman en güvenli, en hızlı ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda kendini yenileyebilen firmaları tercih ediyoruz.

SAĞLIKLI VE KONFORLU İLETİLER İÇİN ÇEŞİTLİ AMBALAJLAR

Ülkemizin en köklü kuruluşlarından PTT A.Ş. müşterilerinin taleplerine uygun olarak, en iyi hizmeti ekonomik ve kalite anlayışından taviz vermeden hayata geçiriyor. PTT Ambalajlama Hizmetleri gönderilerinizi en sağlıklı ve konforlu iletebilmek için ayrı ayrı ambalajlar tasarlayarak müşterilerine büyük bir rahatlık sağlıyor.

MÜŞTERİLERE BOL ALTERNATİF

Taşınma esnasında zarar görmesini istemediğimiz gönderiler mukavva kutularda, hassas gönderiler hava yastığı film rulolarında iletilebiliyor. PTT’nin bunlardan başka hediyelik mukavva kutu, rulo paket, bez torba, Turpex zarfı, Turpex kutusu, güvenlikli poşet, plastik kargo gönderi zarfı, Tyvek zarf, havalı Tyvek zarf, körüklü havalı Tyvek zarf, kağıt APS/Kurye zarfı ve hava yastığı alternatifleri bulunuyor.  176 yıllık köklü kuruluş olan PTT A.Ş., gönderilerinizi gönül rahatlığıyla göndermenize imkan tanıyor.

PTT