BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,73
HABER /  GÜNCEL

PTT'den müşterilerine birleşik posta hizmeti

Kaliteli hizmet verebilmek için kendini sürekli yenileyen ve geliştiren PTT A.Ş., Birleşik Posta hizmetiyle müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor.

Abone ol

Kuruluşundan bu yana mükemmel ve kaliteli hizmet verebilmek için kendini sürekli yenileyen ve geliştiren PTT A.Ş., Birleşik Posta hizmetiyle müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor.

Kurum ve kuruluşların yanı sıra şahısların da faydalanabildiği bu hizmette fatura, sigorta poliçesi, banka ekstresi, tebrik, broşür, kutlama gibi toplu gönderiler PTT A.Ş. tarafından basılıyor ve ilgili kişilere iletiliyor.

MÜŞTERİYE ZAMAN KAZANDIRIYOR
Bu hizmetten faydalanmak isteyen müşteri, gönderilerini dijital ortamda PTT işyerine iletiyor. PTT en yakın mesafedeki Birleşik Posta Baskı Merkezi’ne dijital gönderileri ulaştırıyor. Merkez, son teknoloji baskı makinelerinde gönderileri basıyor, gerektiğinde insert, broşür, CD, kitapçık gibi tanıtım materyalleriyle birleştiriyor ve zarflayarak alıcılara iletiyor. Hizmet müşteriye zaman kazandırmasının yanı sıra düşük maliyetli olmasıyla da dikkat çekiyor. Birleşik Posta Merkezleri Ankara, İstanbul, İzmir, Mersin ve Erzurum’da bulunuyor. Bu merkezlerde alıcılara ait adres verilerinin güncelleme işlemleri de yapılıyor.

BİRLEŞİK POSTA'NIN PEK ÇOK AVANTAJI VAR
PTT A.Ş.’nin 2010 yılından bu yana müşterilerine sunduğu Birleşik Posta hizmetinin avantajları saymakla bitmiyor. Baskı ve gönderi hizmet maliyetini azaltması akla ilk gelen. Ancak elektronik ortamda baskı verilerinin düzenlenmesi ve yönetimi, merkezî olarak durum raporlarının üretilmesi ve paylaşılması, teslimat sürelerinin hızlandırılması hizmetin onlarca avantajından yalnızca birkaçı.
Hizmetin göndericiye sağladığı en büyük kolaylıklardan biri sürecin her aşamasının elektronik ortamda takip edilebilmesi. Ayrıca isteğe göre gönderinin her sayfasına kişiye özel bilgi basılabiliyor.
Dünyada az sayıda posta şirketinde bulunan bu hizmet Türkiye’de PTT A.Ş. kalitesi ve güvencesiyle sunuluyor.

PTT