BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.477,33
HABER /  GÜNCEL

PTT'den adresten alım özel hizmeti

PTT'den adresten alım hizmeti. Bu hizmetle posta gönderileriniz PTT çalışanı tarafından ev veya işyeri adresinizden alınıyor.

Abone ol

PTT A.Ş., hizmetlerini her daim vatandaşların beklentileri doğrultusunda şekillendiriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki işyerleriyle vatandaşa her zaman en yakın adres olan PTT, onları zahmete sokmayacak hizmetler sunuyor.

Bunlardan biri de Adresten Alım Özel Hizmeti. Bu hizmetle posta gönderileriniz PTT çalışanı tarafından ev veya işyeri adresinizden alınıyor. Posta gönderisi, kabulünü yapan işyerinin imkanları dahilinde teslim alınarak alıcıya ulaştırılıyor.

Posta gönderisinin teslimi gerektiği durumlarda uçakla yapılıyor. Mektup ve posta kartları, eğer gönderildikleri bölgeye uçak varsa uçakla sevk ediliyor ve Uçak Özel Hizmeti ücreti alınmıyor.

Ayrıca Basılmış kağıt ve görme engellilere özgü yazıların gönderiminde de gönderici Uçak Özel Hizmeti talep edebiliyor. Fakat bu tür gönderilerde posta ücretinin dışında tarifede gösterilen Uçak Özel Hizmet ücretinin de tam olarak ödenmesi gerekiyor.

Adresten Alım Özel Hizmeti ve Uçak Özel Hizmeti sunan PTT sizi zahmete sokmuyor, “her yere zamanında” teslim için tüm imkanları kullanıyor.

ptt