BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.284,14
HABER /  EKONOMİ

Pttcell yeni tarifeleriyle sizlerle

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) 2013 yılından buyana Pttcell adıyla yüksek kalitede mobil iletişim hizmeti sunuyor. İşte cebinize uygun, “Akıl Kârı Tarifeler”

Abone ol

Pttcell yeni tarifeleriyle sizlerle Cep telefonunuz olmadan yaşayabilir misiniz? Ne kadar telefon bağımlısı olursanız olun, yaşarsınız elbette. Gün içindeki telefon trafiğini bir kenara bırakalım ve telefonun yalnızca bir iletişim aracı olmadığını gözler önüne seren birkaç örnek verelim:

Fotoğraf makinesi gibi kullanabilirsiniz; alışveriş yapabilirsiniz; faturalarınızı ödeyebilirsiniz; bir şeyler izleyebilir, oyun oynayabilirsiniz; sportif aktivitelerinizde kaç adım attığınızı, kaç kalori yaktığınızı hesaplayabilirsiniz, sosyalleşebilirsiniz... Telefonsuz yaşanır, ancak onunla hayat çok daha kolay. Telefon ne kadar önemliyse hangi mobil iletişim markasını tercih ettiğiniz de bir o kadar önemli. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) 2013 yılından buyana Pttcell adıyla yüksek kalitede mobil iletişim hizmeti sunuyor.

MİNİ TARİFE 18 TL: Peki, kalitesi haricinde neden mi Pttcell’i tercih etmelisiniz? İşte cebinize uygun, “Akıl Kârı Tarifeler”: Pttcell Mini, Eko, Süper ve Yıldız olmak üzere 4 tarife seçeneği sunuyor. “Mini” tarifede 500 dakika konuşma, 500 SMS ve 2 GB internet 18 TL; “Eko” tarifede 750 dakika konuşma, 750 SMS ve 4 GB internet 25 TL; “Süper” tarifede 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 7 GB internet 34 TL; “Yıldız” tarifede ise 1500 dakika konuşma, 1500 SMS ve 12 GB internet 49 TL olarak ücretlendiriliyor. Ayrıca Pttcell’lilerle sınırsız konuşma imkanı da sağlanıyor.

Peki, nasıl Pttcell’li olacaksınız? Yapmanız gereken tek şey bir kimlik belgesiyle PTT merkezine uğramak. Orada size uygun bir tarife belirliyor, başvurunuzu yapıyorsunuz. SIM kartınız size takdim ediliyor.
Pttcell cebinize uygun tarifelerle Türkiye’nin her yerindeki PTT işyerlerinde sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi 444 6 788 numaralı PTTcel müşteri hizmetleri veya PTT'nin resmi sitesinde.