BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.420,47
HABER /  EKONOMİ

PTTBANK'tan kredi çekmek isteyenlere kolaylık

PTT hayatınıza konfor katan hizmetlerine devam ediyor. Kredi işlemlerinizi de size en yakın PTT şubesinden kolayca yapabilirsiniz.

Abone ol

PTT hayatınıza konfor katan hizmetlerine devam ediyor. Kredi işlemlerinizi de size en yakın PTT şubesinden kolayca yapabilirsiniz.  Kredi çekmek mi istiyorsunuz?

İşyerlerimizde bulunan başvuru formunu dolduruyorsunuz. Kredi çekmek istediğiniz bankaya bilgilerinizi yolluyoruz. Kısa süre içerisinde kredi başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığına dair cevap geliyor. Krediniz onaylandığı anda işyerimizden kredinizi çekiyorsunuz. PTTBank ile işlemler bu kadar hızlı ve kolay.

EMEKLİLERE KREDİ ÇEKMEK ÇOK KOLAY

PTTBank’ta kredi kolaylıkları bunlarla da sınırlı değil. AKTİFBANK N KOLAY EMEKLİ KREDİSİ ile maaşını PTT’den alan emeklilere kredi çekmek çok kolay. En yakın PTT merkezine gelen emeklilerimiz kefilsiz, şartsız 1.000 TL’den 40.000 TL’ye kadar olan kredilerini anında alıyor.

BÜTÇEYİ ZORLAMAYACAK ÖDEME KOŞULLARI

Düşük faiz ve bütçeleri zorlamayacak ödeme koşulları da cabası.
En Yakın PTT Şubesi, En Yakın Banka. Kredi ihtiyaçlarınız için şubelerimize gelmeniz yeterli. Sonrası PTT kolaylığı, PTT hızı.