BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.496,58
HABER /  GÜNCEL

PttBank’ta tek gişede çok işlem

Bankalarda gişe numarası alarak öldürülen zamana karşı PTT, zamanı en az sizin kadar önemsiyor ve tahsilat işlemlerinizi hızlıca gerçekleştiriyor.

Abone ol

Zaman, çağımızın en değerli kavramı. Kısacık işlemler için kuyruklarda beklemek, ayrı işlemler için ayrı gişe numarası almak bankalarda öldürülen zamana verilebilecek örnekler. PTT ise zamanı en az sizin kadar önemsiyor ve tahsilat işlemlerinizi hızlıca gerçekleştiriyor.

Pttbank işyerleri efektif işlemleri, anlaşmalı bankalar adına kredi ve kredi kartı tahsilatları, para transferi işlemleri ve kredi işlemleri gibi bankacılık hizmetleri kapsamında yürütmektedir.

TEK GİŞEDEN KOLAY VE HIZLICA: Bankacılık işlemleri yanında aşağıda belirtilen sektörlere ait tahsilat işlemleri tek gişeden kolay ve hızlıca yapılmaktadır.

Türk Telekom / Türk Telekom İnternet tahsilatlarıÖzel Telekom / ADSL tahsilatlarıGSM tahsilatlarıSu tahsilatı ve satışıDoğalgaz tahsilatı ve satışıElektrik tahsilatlarıVergi / ceza tahsilatlarıSGK tahsilatlarıBazı anlaşmalı firma ve kurumların tahsilatları

Tahsilat ve bankacılık işlemleri için PttBank işyerlerine geldiğinizde maaş-aylık-yardım ve güvence bedeli gibi ödemelerinizi de aynı anda alabilirsiniz.