BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,25
HABER /  EKONOMİ

PTT şubelerinde kredi işlemleri artık çok daha kolay

Kredi işlemlerinde banka şubelerinde sıkıntı çekmek istemiyorsanız en yakın PTT şubesine uğramanız yeterli.

Abone ol

Modern hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan bankacılık sektörü hayatımızın her anına eşlik ediyor. Finans sistemi içerisinde önemli bir aktör olarak karşımıza çıkan bankalar, sağladıkları kredilerle yaşamımızı kolaylaştırıyor.

Bununla birlikte kullanılan kredilerin ödemesi çoğu zaman zahmetli bir süreç haline geliyor. Günlük hayatın yoğunluğu içerisinde banka şubelerine ulaşıp ödeme yapmak oldukça vakit alıyor. Her zaman olduğu gibi PTT bu sıkıntılar için de çözüm üretti. En yakın PTT şubesi, en yakın yardımcınız.

BİREYSEL KREDİ ÖDEMELERİ İÇİN EN HIZLI VE RAHAT ADRES

Anlaşmalı bankalar aracılığıyla PTT üzerinden kullandığınız kredilerin ödemesini en yakın PTT şubesinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Ayrıca PTT dışından kullandığınız bireysel kredilerin ödemesi için de en hızlı ve rahat adres olarak PTT şubelerini tercih edebilirsiniz. Hayata değer katan PTT’nin sağladığı kolaylıklar bunlarla da bitmiyor. İnteraktif Posta Çeki (İPÇ) hesabınız varsa kredi ödemelerinizi yapmak birkaç dakikanızı alır.

PTT şubeleriyle bireysel kredi ödemeleri zahmet olmaktan çıkıyor. En yakın PTT şubesi hayatınıza konfor katan bir yardımcıya dönüşüyor. Uğrayın, rahatlığı yaşayın.