BIST 9.056
DOLAR 32,33
EURO 35,14
ALTIN 2.297,79

PTT Messenger nedir Nasıl indirilir?

 PTT Messenger nedir Nasıl indirilir?

'Yerli WhatsApp' olarak da anılan PTT Messenger dün ilk defa görücüye çıktı.

 PTT Messenger nedir Nasıl indirilir?

'Yerli WhatsApp' olarak da anılan PTT Messenger dün ilk defa görücüye çıktı. Peki, PTT Messenger nedir? PTT Messenger nasıl indirilir? PTT Messenger'ın kullanıcılarına sunduğu özellikler neler? İşte PTT Messenger uygulaması ile ilgili merak edilen her şey... Başbakan Binali Yıldırım, milli mühendislik ürünü olan PTT Messenger uygulaması ile Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezine canlı olarak bağlandı.

 PTT Messenger nedir Nasıl indirilir?

Bu uygulama ile 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel ile görüşen Başbakan Binali Yıldırım, bir bakıma PTT Messenger'ın ilk tanıtımını da yapmış oldu. Başbakan Yıldırım'ın bu bağlantıyı gerçekleştirmesinin ardından PTT Messenger, birçok kişinin araştırdığı konulardan birisi oldu. Peki 'Yerli WhatsApp' olarak da anılan PTT Messenger'ın kullanıcılarına sunduğu özellikler neler? İşte PTT Messenger uygulaması ile ilgili merak edilen her şey...

 PTT Messenger nedir Nasıl indirilir?

messenger.ptt.gov.tr adresinden ulaşabileceğiniz Ptt Messenger, ilerleyen günlerde iOS ve Android dışında masaüstü sürümleriyle de kullanılabilecek. İşte, PTT'nin internet sitesi üzerinden PTT Messenger ile ilgili yapılan tanıtım şu şekilde: PttMessenger, güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir.

 PTT Messenger nedir Nasıl indirilir?

Farklı fonksiyonlar için farklı uygulamalar kullanmak yerine PttMessenger, kaynak kullanımı optimize edilmiş şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sağlamaktadır. PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır. PttMessenger, tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirilmesi nedeni ile, güncellenmeye elverişli bir tasarıma sahiptir.