BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,85
ALTIN 2.513,68
HABER /  GÜNCEL

PTT Kargo'dan müşterilere bir kolaylık daha

PTT Kargo, sipariş ettiğiniz ürünle ilgili endişelerinizi bir kenara atan Kontrollü Teslimat Hizmeti’ni sunuyor.

Abone ol

PTT Kargo, sunduğu yeni hizmet sayesinde kargolarınızı teslim almadan önce kontrol etme imkanı sağlıyor.

Kargo sektörü gün geçtikçe gelişiyor, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda yenileniyor. Bu gelişim ve yenilenmede en büyük rol ise e-ticaretin. E-ticaret alanının büyümesi ve yaygınlaşması, kargoyu internet alışverişinin en önemli aktörlerinden yapıyor.

MÜŞTERİ KONTROL ETTİKTEN SORA TESLİM ALIYOR
Peki, internetten talep ettiğimiz ürün sipariş ettiğimiz ürün mü? Veya hasarlı mı teslim aldık? İşte PTT Kargo, tüm bu endişelerinizi bir kenara atmanızı istiyor ve size Kontrollü Teslimat Hizmeti’ni sunuyor. Bu hizmeti kullanabilmek için göndericinin gönderiyi Kontrollü Teslim Ek Hizmeti Seçeneği ile göndermesi gerekiyor. Bu sayede alıcı, adına gelen kargoyu kontrol ettikten sonra teslim alabiliyor. Böylece müşteri eksiksiz hizmet alıp almadığının kontrolünü teslim anında yapabiliyor.

Kontrollü Teslimat Hizmeti’yle yanlış, eksik veya hasarlı ürününüzle ilgili müdahaleyi teslim sürecinde yapabiliyor hem zamandan hem de sizi sonradan uğraştıracak prosedürlerden kurtuluyorsunuz. PTT Kargo’yu tercih etmek için yüzlerce nedenden biri daha...