BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Promosyon otomobil havan satıcısına kaldı

Samsun’da promosyon olarak yanlarında otomobil hediye edilecek olan kurbanlık boğa ve düve, tek tek satıldı ve otomobil ise hayvan sahibine ...

Abone ol

Samsun’da promosyon olarak yanlarında otomobil hediye edilecek olan kurbanlık boğa ve düve, tek tek satıldı ve otomobil ise hayvan sahibine kaldı.
İlkadım ilçesinde kasaplık yapan 38 yaşındaki Orhan Kütür, 1 ton ağırlığındaki 2 yaşındaki simental cinsi Kerem adını verdiği boğa ile yine simental cinsi 3 yaşındaki 800 kilo ağırlığında bulunan düveyi kurbanlık için 50 bin liraya satışa sundu ve yanlarında ise promosyon olarak 2003 model ve piyasa değeri 30 bin lira olan Volkswagen Passat otomobili hediye edeceğini duyurdu. Tepecik Mahallesi’ndeki ahırının önünde gelin gibi süslediği otomobil promosyonlu kurbanlık boğa ve düzeyi davul-zurna eşliğinden dışarı çıkaran Orhan Kütür, her iki kurbanlık hayvanın alana otomobil vereceğini söyledi. Ancak, kasap Orhan Kütür, otomobille birlikte kurbanlık hayvanlara alıcı çıkmayınca, talep üzerine 1 tonluk boğayı 12 bin liraya, 800 kiloluk düveyi ise 9 bin liraya sattığını söyledi. Kurbanlık hayvanların tek tek satılması üzerine promosyon otomobil ise kasap Orhan’a kaldı. Orhan Kütür, "Promosyonlu kurbanlıklarımı hiç alıcı çıkmasıydı kendi kasap dükkanımda kesip değerlendirecektim. Ancak, tek tek alıcı çıktı ve kurbanlık hayvanları iki ayrı kişiye sattım. Promosyon olan otomobil ise bana kaldı. Ben de otomobili satın aldığım galeriye geri iade ettim" dedi.