BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.324,84

Programı tutmayan ünlüler

Programı tutmayan ünlüler

Gülben ergen: onu, yapımcılığını okan bayülgen’in üstlendiği gülben ergen’le sürpriz adlı programla atv ekranlarında görmüştük. fakat program ilgi görmediği için yayından kaldırılmıştı.

Programı tutmayan ünlüler

Gülben Ergen: Onu, yapımcılığını Okan Bayülgen’in üstlendiği Gülben Ergen’le Sürpriz adlı programla Atv ekranlarında görmüştük. Fakat program ilgi görmediği için yayından kaldırılmıştı.

Programı tutmayan ünlüler

Hande Yener: Cumartesi akşamları bir şov programıyla ekrana geliyordu. Ömrü çok uzun olmayan program, canlı istek hattıyla seyircileri interaktif bir uygulamayla show’a dahil ediyordu. Hande Yener show adını taşıyan yapım bir talk-show örneğiydi.

Programı tutmayan ünlüler

Armağan Çağlayan: Popstar jüri üyeliğiyle tanıdığımız Çağlayan, 2006 yılında ‘Son Ütücü’ adlı show programıyla ekrana gelmişti. Ayrıca yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ‘Armağan Çağlayan’la bu hafta’ ile yoluna devam etmiş ancak bu program da kısa süre sonra ekrana veda etmişti.

Programı tutmayan ünlüler

Orhan Gencebay: Orhan Gencebay da ‘Orhan Abi Halk Show’ adıyla bir dönem gecenin geç saatlerinde ekranlardan izleyicilere seslenmişti. Kanal 6 ekranlarında yer alan program birkaç sezon devam etmişti.