BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  MEDYA

Programa gelmeyen konuğa öyle bir çıkıştı ki

Günler önce programa konuk olarak katılacağını söyleyip, yayın saatine bir saat kala gelmeyeceğini belirten dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf, Ömer Döngeloğlu tarafından sert bir dille eleştirildi.

Abone ol

Günler önce programa konuk olarak katılacağını söyleyip, yayın saatine bir saat kala gelmeyeceğini belirten dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf, Ömer Döngeloğlu tarafından sert bir dille eleştirildi.

Kanal 7’de yayınlanan Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler bu hafta İslami müziğin önde gelen isimlerinden Sami Yusuf’u ağırlayacak, sanatçı en beğenilen ilahilerini Önden Gidenler izleyicileri için seslendirecekti. Ama beklenilen olmadı. Sanatçı Sami Yusuf yayın saatine bir saat kala programa katılamayacağını belirtti.

Durum böyle olunca Sami Yusuf sevenleri hayal kırıklığı yaşadı. Heyecanla Sami Yusuf’u bekleyen izleyiciler program yapımcılarına tepki gösterdi. En sert tepki ise programı hazırlayıp sunan Ömer Döngeloğlu’ndan geldi.

HADİSLERLE ELEŞTİRDİ

Ömer Döngeloğlu, yayına bir saat kala sebepsiz bir şekilde programa katılmayacağını belirten Sami Yusuf’u hadislerle vurdu. Durumu sanatçının kendi takdiri olduğunu belirten Döngeloğlu; ‘‘Peygamberimizden üç hadis-i şerif arz ediyorum. Bir; söz vermek borç gibidir. İki; bizi aldatan bizden değildir. Üç; vaadinden cayan, kustuğundan yalayan köpeğe benzer. Kusmuğunu yalamış köpek gibidir. Allah hiçbir Müslümanı yaşamı boyunca sözünde sadık kalarak yaşamayı ve öyle ölmeyi nasip eylesin’’ dedi.