BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.513,67
HABER /  GÜNCEL

Program sırasında kasıtlı kesinti

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş, katıldığı programda elektrik kesintisi yaşanınca bunda "kasıt olduğunu düşünüyorum" dedi.

Abone ol

 MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ''katıldığı bazı televizyon programları sırasında elektrik kesintisi yaşandığını, birinde verici kablosunun kesildiğini'' öne sürerek, ''Kasıt olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Yavaş, Balgat'taki seçim koordinasyon merkezinde düzenlediği basın toplantısında, seçim sürecinin başlangıcında Ankaralıların fazla tanımadığı bir aday olmasına karşın, bugün ''seçimi domine eder'' hale geldiğini söyledi.

Siyaset üslubu ve tarzı sayesinde Ankaralıların sevdiği ve takdir ettiği bir aday haline geldiğini anlatan Yavaş, ''Son sözü pazar günü halkın söyleyeceğini, Ankaralıların temiz siyasetten yana tavır sergileyeceğine inandığını'' dile getirdi.

Seçim kampanyası sırasında çeşitli televizyon programlarına katıldığını anlatan Yavaş, ''Programlar sırasında Ankara'nın çeşitli semtlerinde elektrikler kesildiğini, bugün katıldığı bir televizyon programı sırasında da televizyonun verici kablosunun kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından kesildiğini'' öne sürerek, ''Bu olaylarda bir kasıt olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın bu konuda devreye girmesini isteyen Yavaş, ''Ankara kirli siyasetin yüzünü bir kez daha görmüş olmaktadır. Kendine güveni olamayanlar bunu yapmaktadır'' diye konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Yavaş, ''Seçim sürecinin centilmence geçtiğini düşünüyor musunuz?'' sorusuna, sürecin centilmence geçmediğini, diğer adaylara nezaket ziyareti teklifi yaptığını, ancak bunun kabul görmediğini söyledi.

Yavaş, sabotajları kimin yaptığına dair bir başka soruya, ''Sokaktan geçen 100 kişiye sorun, verdikleri cevap neyse bunu yapan odur'' yanıtını verdi.