BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98

Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği PAYD 2012 Galası

Animasyon camiasını onurlandıran PAYD 2012 Gala Gecesinde animasyon sektörünün kahramanları bir araya geldiler. Onur ve Hizmet Ödülleri değerlere tanık olan unutulmaz bir geceyle sahiplerini buldu. O gece hasret, barış, dostluk dolu sohbetler edildi.


Merhabalar,


Animasyon camiasını onurlandıran PAYD 2012 Gala Gecesinde animasyon sektörünün kahramanları bir araya geldiler. Onur ve Hizmet Ödülleri değerlere tanık olan unutulmaz bir geceyle sahiplerini buldu. O gece hasret, barış, dostluk dolu sohbetler edildi.

  


Animasyon Sektöründe Dünden Bugüne

Eğlence dünyasının ilklerini biraraya getiren PAYD, animasyon sektörünün Türkiye'deki dünden bugüne kat ettiği yolu en doğru şekilde paylaşabilmek, yarınlara taşıyabilmek için önemli bir misyonu üstlenmiş.

  

Türk turizminde, otelcilikte misafir memnuniyetinde eğlence ve aktiviteler  her geçen gün önemini arttırıyor, bu doğrultuda da bu mesleğe gönül vermiş, ömrünü adamış insanların hakettikleri değeri sürüdrülebilir istikrarı ve önemi ortaya koyan PAYD eminim ki animasyon sektörünün saygınlığını yaptığı organizasyonlarla kamuoyuna duyurmaya devam edecektir.  

Bavullarla Almanya'dan Getirilen Kostümlerden Bugünlere

  
 

Turgay Kındam'dan anlamlı mesaj

Mesleğe sahip çıkın bu bayrağı daha ileri götürün. Geceye Katılamayanların gönderdikleri keşke bende olabilseydim mesajları sektörün önde gelen isimlerinin ortak sesi, ötesi berisi düşünülmeden güzel bir akşam olsun, mesleğe sahip çıkın, yüceltin, bizden daha saygı ile bahsetsinler diyerek dostlukla sahne de verilen anlamlı plaketlerin mutluluğu ile bütünleşti.

  


Meslek ödülleri Yönetim Kurulu Üyeleri Sn. Murat Gencer,Sn.Barış Nam, Sn.Edip Deniz Buran, Sn.Önder Bulut, Sn.Barlas Özkök, Sn.Halit İncedayı ve Genel Sekreter Sn.Halis Altay tarafından sahipleri (alfabetik sırasıyla) Sn. Barlas Özkök, Sn.Birol Öztürk, Sn.Eren Güngör, Sn.Genco Tunçay, Sn.Hüseyin İlhan, Sn.İlker Aktaş, Sn.İsmail Dayıoğlu, Sn.Murat Akhasanoğlu, Sn.Nino Manzella, Sn.Oğuz Yükselsin, Sn.Turgay Kındam ve Sn. Ümit Okur'a onur ödülü ise Sn.Ömer Taşkın'a verildi.

   

Büyükle büyük oldu küçükle küçük gecenin yıldızı oydu

PAYD Başkanı Murat Gencer, animasyon sektörünün saygıdeğer yöneticileri diye karşıladığı meslaktaşlarını ve geceye katılan konukları canla başla, sevgi ve saygıyla ağırladı, hoşgeldiniz dedi ve en için duygularıyla uğurladı.
Mesleğinde Toplam Kalitede Dünyanın En İyilerine Sesleniyorum ve Çok Mutluyum

  
Animasyon sektörüne hizmetleri geçmiş sektörün ilk animatörleri ve sonrasında animasyon yöneticiliği yapmış meslektaşlarımıza onur ve hizmet ödülleri sunabilmenin gururu içerisindeyim çünkü gerçekten bunu hakettiler.

  

O kadar güzel temeller atmışlar ki bugün Türk animasyonu rakip ülkelerden ve hatta bize bu işi gösterenlerden daha önde ve daha kaliteli. Toplam kalitede bu kadar farklı ürünün bir arada olduğu başka bir turizm ülkesi göremiyorum. Gerek akşam showlarının çeşitliliği, gerek event bazında gerekse çocuklara verilen hizmet bakımından en iyi noktaya geldiğimiz, misafir değerlendirme portallarından açıkça görülmektedir.

                          


Bu Unutulmaz Gecede Bizleri Onurlandırdınız

Ayağınıza, yüreğinize sağlık, sağolun, var olun iyki varsınız.Bizlerin bu noktaya gelmesinde emeği olan yerli yada yabancı tüm animatör dostlarımıza da ayrıyetten sizler adına burada teşekkür ediyorum diyerek duygularını dile getiren Murat Gencer'e bende teşekkür ediyorum ve bu gecenin yaşanılması için emeği geçen herkese eğlence tadında selamlarımı bu yazı vesilesi ile gönderiyorum. PAYD başkanı Murat Gencer'i canı gönülden tüm kalbimle destekliyorum ve eğlence dünyasının bu renkli ismini kutluyorum.

  
Art Event Group'a Teşekkürler

PAYD 2012 Galasına katılmama ve bu özel geceyi siz değerli okuyucularımla paylaşmama  vesile olan Art Event Group Yönetim Kurulu Üyeleri Genco Tunçay, Turgay Kındam ve Art Event Çalışanlarına da teşekkür ederim.
Tatil Tadında Kalın