BIST 9.440
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,98

Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı

Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı

Voleybol oynarken bluzu açılan Prenses, dümdüz karnıyla herkesi şaşırttı. Şimdilerde asıl merak edilen şey, Kate'in doğumdan sadece üç ay sonra nasıl böyle bir karna sahip olduğu...

Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı

Yıl 2004... Kate Middleton o zamanlar 22 yaşında genç bir kadındı. Aradan yıllar geçti, Middleton İngiliz Kraliyet Ailesi'ne prenses olarak girdi, Cambridge Düşesi unvanını aldı, üç ay önce de oğlu Prens George'u dünyaya getirerek tahta yeni bir varis getirdi. Ancak Kate, geçtiğimiz günlerde öyle bir fotoğraf verdi ki, herkes bu işin sırrını merak etmeye başladı. Voleybol oynarken bluzu açılan Prenses, dümdüz karnıyla herkesi şaşırttı. Şimdilerde asıl merak edilen şey, Kate'in doğumdan sadece üç ay sonra nasıl böyle bir karna sahip olduğu...

Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı

Kate ile Prens William'ın ilişkisi aslında 2002'de başlamıştı ancak o dönemde kimsenin bu ilişkiden haberi yoktu. Prenses, 2006'nın sonlarında Prens William'ın askeri akademideki terfi törenine resmi davetli olarak katılınca medyanın ilgisini çekmişti. Ancak 2007'de çiftin ayrıldığı ve sadece arkadaş oldukları haberleri dolaşmaya başladı. Fakat bu ayrılık kısa sürdü. Kate 2008 yılında Prens William'ın bir başka terfi töreninde görüntülendi. Bundan sonra da kraliyet üyesi olmamasına rağmen birçok organizasyona davet edildi, kraliyet ailesiyle birlikte yer aldı. Kate, o dönemlerde çekilen fotoğraflarında, şimdiye göre daha yuvarlak hatlara sahipti.

Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı

İkilinin nişanı ise Ekim 2010'da gerçekleşti. Kate nişan töreninde mavi bir elbise giymiş, yine mavi safir bir yüzük takmıştı.

Prenses Kate'in dümdüz karnının sırrı

Nişanlılık süresini çok uzun tutmayan çift, Nisan 2011'de dillere destan bir düğünle evlendi. Düğün töreni dünya televizyonları tarafından naklen yayımlandı.