BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Prandelli İstanbul’a geliyor

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesi, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’nin yarın Galatasaraylı yöneticilerin tahsis edeceği özel...

Abone ol

İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesi, İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’nin yarın Galatasaraylı yöneticilerin tahsis edeceği özel bir uçakla Floransa’dan İstanbul’a geleceğini ve Salı günü bir basın toplantısı düzenlenerek resmen açıklanacağını iddia etti.
Gazeteye göre Prandelli transfer çalışmalarına da başladı ve ilk hedefi geçen sene Juventus’ta kiralık olarak forma giyen Southampton’lu Pablo Daniel Osvaldo. Torino ekibinde yarım sezonda 18 maça çıkıp 3 gol atan Osvaldo için Juventus 19 milyon Euro’luk satın alma hakkını kullanmadı. Southampton’da takım arkadaşı Jose Fonte ile kavga etmesi üzerine 2 hafta kadro dışı bırakılan Osvaldo, daha sonra Juventus’a kiralanmıştı. Arjantin asıllı İtalyan oyuncu için Inter de kiralık formülü ile devrede.
Gazetenin haberine göre Prandelli’nin transfer listesinde beraberinde Dünya Kupası’na götürdüğü Parma’lı Gabriel Paletta ile Fiorentina’lı Vargas ve Romulo da bulunuyor.
(İHA)