BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.423,70
HABER /  MEDYA

Poyraz Karayel son bölüm- 32. bölüm fragmanı

Poyraz Karayel son bölüm olay oldu Ayşegül'ü kaçıran Ufuk ortalığı karıştırdı. Poyraz ve Bahri Baba Ayşegül'ün peşine düştü ama unuttukları bir şey vardı. Poyraz Karayel 32. bölüm fragmanları internethaber'de.

Abone ol

Poyraz Karayel son bölüm dün akşam heyecan fırtınası yarattı. Poyraz Karayel son bölümde Ufuk tarafından kaçırılan Ayşegül hayatının şokunu yaşadı. Ayşegül'ün peşinden giden Poyraz ve Bahri Baba'ya kötü bir haber daha geldi. Ufu'a emri verenin Adil Topal olduğu çıkar ve işler iyice karışık. Poyraz Karayel 32. bölüm fragmanları intenrethaber'de...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

Poyraz Karayel son bölümde neler oldu? Ufuk, Ayşegül’ü Kaçırıyor! Poyraz, Bahri Baba ve Tüm Ekip Ayşegül’ün Peşine Düşüyor…

Ufuk’un Ayşegül’ü kaçırması Poyraz’ı altüst eder. Poyraz bu kötü haberi Bahri'lere nasıl söyleyeceğini düşünürken Bahri'lerin evine önce başka bir kötü haber gelir: Yıllar önce Onur’u öldüren Ufuk, emri veren de Adil Topal’dır.

Bahri bu acıyı göğüslemeye çalışırken Ayşegül’ün Ufuk tarafından kaçırıldığı haberiyle iyice sarsılır.
Poyraz’a ve adamlarına resti çeker; “Ya kızımı kılına zarar gelmeden bana getirin, ya da hiç geri gelmeyin”...

Ufuk’un Ayşegül’e karşılık Meltem’i istemesi Poyraz’la Sadreddin’i birbirlerine silah çekme noktasına kadar getirir. Ayşegül ise Ufuk’un psikopat tavırları karşısında soğukkanlılığını korumaya gayret etmektedir. Ta ki Ufuk Ayşegül’e kardeşi Onur’u öldürenin kendisi olduğunu söyleyene dek... Bu gerçek Ayşegül’ü hiç tatmadığı bir intikam hırsıyla tanıştırır.