BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30
HABER /  MEDYA

Poyraz Karayel son bölüm-31. bölüm fragmanı

Poyraz Karayel son bölüm finali ters köşe yaptı Poyraz Karayel son bölüm izleyin. Poyraz Karayel'de babasının yaptığı işleri öğrenen Poyraz, iş teklifini kabul eder ve Begüm ise fenalarda Poyraz Karayel 31. bölüm fragmanı izle

Abone ol

Poyraz Karayel son bölüm dün akşamki 30. bölümü ile ters köşe yaptı. Babasının çevirdiği kirli işleri anlayan Poyraz iş teklifini kabul etti. İsmail Karayel'de bu arada boş durmadı ve planlarına devam etti. Poyraz ve Ayşegül'ün tekrar birlikte olduğunu öğrenen Begüm ise şok oldu psikolojisi iyice kötü oldu.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE

Poyraz Karayel son bölümde neler oldu?

Poyraz babasının çevirdiği işleri öğrenmek için ilk adımı atar, babasının iş teklifini kabul eder. Bu arada İsmail Karayel de boş durmaz, Despina’nın banka hisselerini Bahri’ye devretmesini engellemek için harekete geçer. Bahrilerin önünde ise çok daha büyük bir kriz vardır: Onur’un ölümü...



Mete’nin bulduğu deliller doğrultusunda yıllar sonra Onur’un mezarının açılması, Umman ailesinin geçmişe gömmeye çalıştığı tüm acıları da yeniden yüzeye çıkaracaktır.

Ayşegül’le Poyraz’ın yeniden beraber olduklarını Begüm öğrenince psikolojisi iyice mahvolur, bu da Poyraz’ı zor durumda bırakır.



Meltem ve Poyraz’ın Ufuk’u yakalamak için yaptıkları plan Ayşegül’ü büyük bir tehlike altına sokar.