BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.494,06
HABER /  MEDYA

Poyraz Karayel final sahnesi şok etti!

Sevilen dizi Poyraz Karayel'in sezon finali dün izleyiciyi ekran başına kilitledi. Poyraz ihanetin bedelini ağır ödüyor. Peki yeni sezonda neler olacak?

Abone ol
Poyraz Karayel sezon finali dün izleyiciyi ekran başına kilitledi. Çıkmazlarla ve soru işaretleriyle sezon finali yapan Poyraz Karayel'de yeni sezonda neler olacak. Final sahbesi ile izleyiciyi rers köşe yapan dizide Poyraz ihanetin bedelini ağır ödedi.

Sevilen dizi Poyraz Karayel'in sezon finali izleyicileri şaşırttı. Dizide son bölümlerinde ismi anılmaya başlanan ve Bahri Baba ile aralarında husumet olduğu anlaşılan mafya babası Adil Topal'ın Poyraz Karayel'in babası olduğu ortaya çıktı.

poyraz.jpg

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?
 
Poyraz Karayel Muhteşem Bir Sezon Finali ile Ekrana Geliyor! Bütün Sırlar Tek Tek Ortaya Döküldü.
 
Kanal D’nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Ece Özdikici, Ataberk Mutlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Düvenci, Enis Yıldız ve Emirhan Akbaba’nın paylaştıkları dizisi “Poyraz Karayel” dün akşam heyecan dolu sezon finali bölümü ile ekrana geldi
 
Poyraz Karayel’in sezon finalinde sırlar ortaya çıktı. Poyraz ihanetin bedelini en ağır şekilde öderken Bahri için de herkesten hesap sormaya antiçti.
 
Sinan için girdiği bu yolculukta Poyraz büyük bedeller öderken yepyeni bir dünyanın da kapısı açıldı.