BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.429,88
MEDYA

Poyraz Karayel 80. bölüm 2. fragmanı

Poyraz Karayel dizisi 80. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel 80. yeni bölümüyle 15 Şubat 2017 Çarşamba akşamı Kanal D'de olacak. Poyraz Karayel'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Poyraz Karayel 80. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 15 Şubat 2017 Çarşamba akşamı Kanal D'de...

Poyraz’ın Sadreddin, Zülfikar, Taşkafa ve Eda'yla birlikte Girişim'e karşı başlattığı savaş ısınmaktadır. Yeni hedeflerine doğru hız kesmeden harekete geçerler. Fakat önlerine hiç beklemedikleri engeller çıkacaktır. Bu arada Poyrazlar hedeflerinin peşinde ilerlerken Ayşegül, Songül, Ümran ve Meltem onların çevirdiği gizli kapaklı işlerden huylanmaya başlar. Poyrazlar için ikili hayatlarını gizlice sürdürmeye çalışmak giderek zorlaşmaktadır.

Savaş ve Bahri arasındaki dostluk gelişmektedir. Bahri’nin söyledikleri üzerine Savaş, Nevra’dan uzaklaşmaya başlar. Ama Nevra’nın buna izin vermeye niyeti yoktur. Savaş'ın ağabeyinin katilini öğrenmesiyle çanlar Bahri için çalmaya başlayacaktır. Poyraz ve ekibi ise, hiç beklemedikleri bir anda giriştikleri savaşın gerçek boyutuyla yüzleşirler...

Sitene Ekle