BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.506,82
HABER /  GÜNCEL

Poyraz Karayel 78. bölüm fragmanı nefesler tutuldu!

Poyraz Karayel 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Poyraz Karayel yeni bölümü izleyicileri ekrana kilitleyecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'in yeni bölüm neler yaşanacak? Poyraz Karayel yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Poyraz Karayel 78. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel son bölümde, Nevra ile yıllardır görmediği çocuğunu görmek için anlaşma yapan Eda'nın oyununa kurban gitmişti. Ayşegül ile Poyraz'ın aralarını bozmak için Poyraz ile yakınlaşma numarası yapan Eda, amacına ulaşmış, Ayşegül ile Poyraz zor anlar yaşamıştı. Peki Poyraz Karayel yeni bölümde diziseverleri neler bekliyor? Poyraz, Ayşegül ve oğlunu kurtarabilecek mi? Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

POYRAZ KARAYEL 78. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Poyraz Karayel 78. yeni bölüm fragmanında dizinin son bölümünde ekrana gelen Ayşegül ve Sinan'ın kaçırılması ile ilgili akıllarda yer eden soru işaretleri daha da büyüdü. Dizinin son bölümünde Ayşegül ve Sinan'ı geri vermek için Poyraz'ın fotoğrafları getirmesi istenmişti. En kısa sürede adamların karşısına geçen Poyraz, Ayşegül ve Sinan'ı kurtarabilecek mi? Tüm bunlar yaşanırken, Meltem'in iyileşip iyileşemeyeceği de merakla bekleniyor.

Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İdil Fırat, Ali İl, Ataberk Mutlu, Celil Nalçakan, Hare Sürel ve Cem Cücenoğlu'nun paylaştığı Poyraz Karayel yeni bölümüyle 1 Şubat 2017 Çarşamba akşamı saat 20:00'da Kanal D'de olacak.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Poyraz Karayel son bölümde yaşanan önemli gelişmeler izleyenleri ekrana kilitlemişti. Kanal D'nin sevilen dizisinde Eda’nın yaptıkları nedeniyle zor duruma düşen Poyraz, Ayşegül ile aralarını düzeltmeye çalıştı. Çınar ve Nevra ise, Ayşegül’ü ellerinden alan Poyraz’ı cezalandırma konusunda kararlı bir şekilde plan yapmaya devam etti. Öte yandan Poyraz Karayel son bölümde Taşkafa’nın seri katil olan kadın tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı.

POYRAZ KARAYEL KONUSU

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel ,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği patronu Bahri Umman'ın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaz'a emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyraz'ın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

Dizinin ikinci sezonunda ise Poyraz ve diğer karakterlerin aslında üvey babası olduğunu öğrendiği İsmail Karayel , sonradan ortaya çıkan babası Adil Topal ve kardeşi Neşet Topal ile yaşadığı maceralar anlatılır.