BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
MEDYA

Poyraz Karayel 64. bölüm: Gözyaşları sel oldu!

Poyraz Karayel 64. son bölümü sahneleri... Poyraz Karayel'in bu hafta 19 Ekim 2016 Çarşamba akşamı yayınlanan 64. son bölümünde neler oldu?

Poyraz Karayel 19 Ekim 2016 Çarşamba akşamı yayınlanan 64. son bölümünde Poyraz, geçen uzun zaman sonrası tekrar Ayşegül'ün karşısına çıkar ve Poyraz'ı gören Ayşegül, şaşkınlığını ve gözyaşlarını engelleyemez.


Poyraz Karayel iki yılın ardından Ayşegül’ün düğününde ortaya çıkmıştır. Poyraz’ın cehennem gibi geçen o iki yılda yaşadıkları ve dönüşünün sır perdesi aralanırken sadece Ayşegül değil Poyraz da şoktadır. Çünkü Ayşegül evlenmiştir üstelik Poyraz’ı kolay kolay kabul edemeyeceği bir görev beklemektedir.


Ortadan kaybolan Meltem’i yana yakıla arayan Zülfikar, Meltem’in Poyraz’ın yaşadığını kanıtlamak için giriştiği işler yüzünden tutuklandığını öğrenir. Bahri tarafından öldürülen Cevdet’in kardeşi ise ağabeyinin intikamını almak için Ummanlar’ın peşine düşmüştür.


Nihayet Poyraz ve Ayşegül için yüzleşme vakti gelmiştir. Ancak hiçbir şeyin geride bıraktığı gibi olmadığını gören Poyraz’ın Ayşegül’ün dünyasında kalmaya niyeti yoktur. Ne pahasına olursa olsun Poyraz, Sinan’ı da alıp kaçmaya karar verir. Ama onu kötü bir sürpriz beklemektedir...

Sitene Ekle
Etiketler