BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,50

POYD Başkanı Ali Kızıldağ

Calista Luxury Resort Hotel Genel Müdürü Ali Kızıldağ; odağımız misafirlerimizdir... Turizm sektörü ve otelcilik dünyasına keyifli bir yolculuk...

Bazı isimler vardır bulunmuş oldukları sektörlerde tecrübeleriyle, yaptıklarıyla, öngörüleriyle o sektöre yön verirler. Saygı ve sevgiyle girdikleri atmosferlerde, katıldıkları platformlarda ilgi odağı olmayı başarırlar. İşte Ali Kızıldağ’da turizm ve otelcilik dünyasında örnek ve güçlü bir lider.

          

Calista Luxury Resort Hotel Genel Müdürlüğü görevini, AKTOB’un geçmiş dönemlerde yönetimindeki aktif duruşunu ve halen devam etmekte olduğu POYD Başkanlığını sürdürerek güçlü ve bilinçli adımlarla yoluna devam ediyor.

Ali Kızıldağ’ın engin otelcilik deneyiminden kesitleri sizlerle paylaşacağım;

        

Odağımız Misafirlerimizdir.

Otelcilik deneyimlerim doğrultusunda  ben ve ekibimin üstün servis ve hizmet anlayışımızda birincil misafir memnuniyeti üzerine kurgulanmış bir çalışma ve uygulama sitilimiz var. Önce misafirinizi memnun edeceksiniz diğer gelişmeler kendiliğinden gelecektir. Misafir memnuniyeti, gerek algılanma açısından gerekse marketing noktasında ve diğer tüm detaylarda en önemli odağımızdır.

        

Aynı ekiple çizgimizi hiç değiştirmeden emin adımlarla  hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.

Ben yıllardır iyi takım olmak için mücadele ettim. İyi bir takım bireyiyim,  ben ve mesai arkadaşlarım ürünümüzü takip ediyoruz, kontak kapatmıyoruz. Dünyadaki gelişmeleri yakinen takip ederken, kendi içimizde de inovatif projelere önem veriyoruz.

Çevre bilincimiz ve bu doğrultuda otelimizde yapmış olduğumuz titiz çalışmalar, sertifikalandırmalar ben ve ekip arkadaşlarım tarafından büyük bir hassasiyetle sürdürülüyor. Ülkemiz turizmi için geleceğe miras bırakacağımız örnek bir otelcilik anlayışımız var.

Misyonumun gereği olan toplumsal sorumlulukları yerine getirmek için, turizm aktörleri ve kamuoyuyla paylaşmak için sorumluluklarımın bilincindeyim, faaliyetlerimi, bu doğrultuda sürdürerek çalışıyorum. Bireysel davranmıyorum, bu sektörün paydaşlarıyla toplam bilgileri paylaşıyoruz, doğru mesajlar vermeye özen gösteriyorum.

          

 

Otelcilik Sektörü için paralel dengelere, bölgesel, ülkesel, stratejik planlara ihtiyacımız var.

Geriye baktığımızda iki sezon üst üste çok iyi sezon geçirdiğimizi görmüyoruz. Konjonktür nedenler sıkıntı yaşatıyor, plansız yatak artışı, o artışı karşılayacak planda kaliteli turist planlaması yok, tıpkı aynı pastayı çok insanın paylaşması gibi.

Şirketlerin kar riskleri ortaya çıktığında, risk aşağı düştükçe sıkıntı ortaya çıkar, 

Sıfır kar realizasyonu diye bir durumla karşı karşıyayız, yeni otel yatırımlarını doğru planlamalarla hayata geçirmeliyiz. Rekabeti doğru yapmalıyız.  Biz Türkler flexible insanlarız ama aceleciyiz.  Bu durum bazı zamanlar da pozitif yansıya bilir ama uzun vade de sıkıntılarını yaşarsınız. Makro açıdan bakıldığında orta ve uzun vade de doğru olmadığını anlamalıyız. Kurdeleye yakın olmak için aktüaliteyi iyi takip etmek gerekiyor, dünya gelişiyor ve ihtiyaçlar değişiyor.

           

Pascal Nouma’da Ali Kızıldağ’ın Hayranı

Ülkemizde ‘de sempatik tavırları ile sevilen ve dikkatleri üzerine çeken Pascal, golf turizmini önem veriyor ve her fırsatta Ali Kızıldağ’ın yanına uğramayı da ihmal etmiyor. 

Objektif bakış açısıyla 3 boyutlu düşünebilen otelcilik dünyasını iyi yorumlayan Ali Kızıldağ için en önemli şey

Ali Kızıldağ , öncelikle iyi bir insandır, iyi bir liderdir gönlümden hep öyle geçer. Bir işi çok iyi biliyor olabilirsiniz ama insan altyapınız çok önemli. Her şey olabilirsiniz ama bunun ötesinde önce iyi insan ol sonra ne olacaksan ol derim. Kuru bir dal parçasından rüzgara, ağaca, buluta, denize ve her şeyden önemlisi insana adanmış seven, sevilen, saygı duyulan ve paylaştıkça çoğalan otelcilik dünyasının özel ismi Ali Kızıldağ ile daha paylaşacak birçok şey var…

 Ali Kızıldağ’ın herkese  en içten, en dost, en kardeş selamı var ve turizm sektörü içinde daha yapacak çok ama çok işi var…