BIST 9.678
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.504,02
HABER /  SPOR

Potada derbi heyecanı

Galatasaray Cafe Crnow, Fenerbahçe Ülker'i konuk edecek. Galibiyete kilitlendi.

Abone ol

Beko Basketbol Ligi'nde yarın Fenerbahçe Ülker'i derbi maçta konuk edecek olan Galatasaray Cafe Crnow, galibiyete kilitlendi.

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, takım olarak basketbolun güzel yanını ortaya çıkaran karşılaşmalar oynadıklarını belirterek, ''Yarın hem kendi taraftarımıza, hem de tüm Türk basketbolseverlere bir kez daha basketbol ziyafeti vermek istiyoruz. İki takımın da form durumu yüksek. Avrupa'da arka arkaya galibiyetler alınıyor. Bu maçın çok çekişmeli ve güzel basketbola sahne olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe Ülker karşısında derbiye yakışır mücadele edip, aklımızla oynayıp, galip gelmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Efes Pilsen'den Cenk Akyol'u transfer etmeleri konusuna da değinen Özyer, Cenk'in önemli bir oyuncu olduğuna değinerek, ''Kendisinden beklentiler her dönem yüksek oldu. Fakat uzun süredir istenilen düzeyde basketbol sergileme şansı bulamadı. O yeni bir başlangıç yapmak istiyor ve biz de ona yardımcı olmak istiyoruz. Bu transferin her iki tarafa da faydalı olmasını diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmayı, NTV televizyonu naklen yayınlayacak.