BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,27
HABER /  GÜNCEL

Portekiz Büyükelçisi’nden Başkan Türel’e ziyaret

Portekiz Büyükelçisi Paula Leal Da Silva, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti.

Abone ol

Antalya’ya hayran kaldığını belirten Büyükelçi Silva, tarım ve turizm konusunda işbirliği yapmak istediklerini belirtti. Başkan Türel’de işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, göreve yeni başlayan Portekiz Büyükelçisi Paula Leal Da Silva’yı makamında ağırladı. Antalya’da nezaket ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Portekiz Büyükelçisi Paula Leal Da Silva, Antalya’ya hayran kaldığını belirtti. Antalya’nın özellikle tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldığını belirten Büyükelçi Silva, tarım ve turizm konusunda yakın işbirliği yapmak istediklerini Başkan Türel’e iletti.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Türel, tarım ve turizm konularında işbirliğine hazır olduklarını belirterek, “Portekiz’den Antalya’ya gelen misafirleri burada görmekten büyük mutluluk duyarız. Eminim konuklarımız buradan mutlu bir şekilde ayrılacaklar” dedi. Başkan Türel, göreve geldikleri andan itibaren Antalya’nın gelişmesi için büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek projeler hakkında Portekizli konuklarını bilgilendirdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Türel ve konuk Büyükelçi ziyaretin anısına karşılıklı hediyeler verdi.