BIST 8.743
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.237,04
HABER /  GÜNCEL

Porsuk Çayı'nda kadın cesedi bulundu

Eskişehir'de Porsuk Çayı'nda kadın cesedi bulundu. 30-35 yaşlarındaki kadının bıçaklanarak öldüğü belirlendi.

Abone ol
Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Eskişehir'de 30-35 yaşlarında, bıçaklanarak öldüğü iddia edilen bir kadın cesedi bulundu. Porsuk Çayı'ndaki kadın ceseti, etrafta bulunan vatandaşlar tarafından çıkarıldı.

Kırmızıtoprak Mahallesi Kanlıkavak Parkı yanından geçen Porsuk Çayı’nda öğle saatlerinde bir kadının hareketsiz olarak suda sürüklendiği görenler durumu 155 Polis İmdat hattına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.
 
Büyükşehir Belediye itfaiyesinde görevli bir dalgıç, suya girerek sürüklenen kadını kıyıya getirdi. 30-35 yaşlarındaki kadın, polis ve itfaiyecilerin yardımı ile sudan çıkartıldı. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede üzerinden kimlik çıkmayan kadının ölmüş olduğu belirlendi. Göğsünün altında tek bıçak darbesi olduğu bildirilen kadının cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Yetkililer soruşturmanın sürdüğünü, cesetteki bıçak darbesinin fazla derin olmadığını, kadının bıçaklama nedeniyle ölmemiş olabileceğini ifade ederek kesin ölüm nedenin yapılacak otopside belirleneceğini söyledi.