BIST 8.909
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.240,09
HABER /  GÜNCEL

Pompalı tüfekle oynarken kendisini vurdu

Aydın'da babasına ait tüfekle oynayan 3,5 yaşındaki küçük çocuk kendisini vurdu, hastane yolunda hayatını kaybetti.

Abone ol

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde 3,5 yaşındaki çocuk, babasına ait olduğu iddia edilen pompalı tüfekle oynarken kendini vurdu.

Ağır yaralanan çocuk, hastaneye götürülmeye çalışılırken yolda yaşamını kaybetti.

Olay, saat 11.00 sıralarında Yeni Sanayi Mahallesinde bir evde meydana geldi. Ailenin 7 çocuğundan en küçüğü olan Doğukan Efe K’un abisi Muhammet (8) ile yatak odasında babalarına ait olduğu öğrenilen pompalı tüfekle oyun oynarken olay meydana geldi.

ABİ BAK KENDİMİ ÖLDÜRECEĞİMf_8464.jpg

İddiaya göre, Doğukan Efe, ‘Abi bak kendimi öldüreceğim’ diyerek tüfeği göğsüne dayayarak ateşledi. Tüfeğin ateş alması ile birlikte kanlar içinde yere yığılan kardeşini gören Muhammet K’un bağırışları üzerine anne Aynur K odaya gelerek korkunç manzarayla karşılaştı. 112 Acil Servis ambulansı olay yerine çağırıldı. 112 ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Doğukan Efe K, kalbinden aldığı yara nedeniyle hastaneye götürülürken yaşamını kaybetti. Acı haberi alarak hastaneye koşan Yeni Sanayi Sitesi esnafından baba Yaşar K ve yakınları sinir krizi geçirdi.

KAYITLARA "ŞÜPHELİ ÖLÜM" OLARAK GEÇTİ

Olaydan sonra olay yeri inceleme ekipleri ve Nazilli Cumhuriyet Savcısı ruhsatsız olduğu öğrenilen pompalı tüfeği koruma altına aldı. Şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olayla ilgili ailenin ifadesine başvurulduğu ve soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi. Öte yandan baba Yaşar K’un kendisine ait sosyal paylaşım sitesindeki hesabında silahların temizliğinin yapıldığı fotoğrafı sergilediği görüldü.