BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94
HABER /  DÜNYA

Polisten ATM dolandırıcısına suçüstü

Silivri’de, birçok bankaya ait ATM’ye yerleştirilen düzenekler sayesinde banka ve kredi kartlarını kopyalayarak elde ettikleri verilerle far...

Abone ol

Silivri’de, birçok bankaya ait ATM’ye yerleştirilen düzenekler sayesinde banka ve kredi kartlarını kopyalayarak elde ettikleri verilerle farklı bankalardan para çeken şahıs, suçüstü yakalandı.
Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, özellikle Silivri Belediyesi ve Silivri merkezinde bulunan AVM’nin önündeki ATM’lere yerleştirilen aparatlarla şifre ve kart bilgilerinin kopyalandığı şikayetleri sebebiyle ATM’ler önünde sivil personellerle kontrolü sıklaştırarak, son olarak bir bankanın ATM’sinden para çeken şüpheli bir şahsı incelemek istediler. Şahıs karşısında polisi görünce kaçmaya başlarken, polis uzun bir kovalamacanın ardından Park Otel önünde şüpheliyi kopya kartlar ve yüklü miktarda para ile yakaladı. Silivri Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen şahsın Bulgaristan uyruklu, 1981 doğumlu Danaıl M. olduğu tespit edildi. Şahsın çanta ve üst aramasında onlarca kopya kart, onlarca banka dekontu ve 14 bin 280 TL para bulundu. Polis, olayla ilgili adli işlem başlattı.
(İHA)