BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,56
ALTIN 2.491,99
HABER /  GÜNCEL

Polisle eylemcinin güldüren diyaloğu

Adana’da, 5 gündür devam eden gösterilerde emniyet müdürü ile ayağı kırılan bir eylemci arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Abone ol

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan eylemciye, “Biraz kafan iyi onun için düştün sen” dedi. Eylemci ise kabul ederek, “ Ben yok diyecek adam değilim” şeklinde konuştu.

Adana AK Parti İl Başkanlığı’nda toplanan eylemcileri polis burada “müdahale yapacağız lütfen ayrılalım” anonsu yaptı ve bu uyarılara rağmen grup ayrılmadı. Polis son bir anons daha yaptı ve müdahalede bulundu. Bir eylemcinin TOMA aracından kaçarken ayağının kayıp düşmesi sonucu ayağını kırdı.

Adana Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilen, ayağı kırık vatandaşa yardım etti ve ambulans çağırdı. Daha sonra Bilen, tepkisini söyle dile getirdi “Yüz defa bin defa anons ediyoruz neden uzaklaşmıyorsunuz, son 5 dakika dedim ama ayrılmıyorsunuz” dedi.

BİRAZ KAFAN İYİ

Ayağı kırık bir eylemcinin olduğunu öğrenen Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan olay yerine geldi. Gürkan eylemciye, “Biraz kafan iyi onun için düştün sen” dedi. Eylemci ise kabul ederek, “ Ben yok diyecek adam değilim” şeklinde konuştu.

Daha sonra Gürkan’ın “ambulans çağırdınız mı?” sorusuna, eylemciden “Çağırdılar 20 dakika önce Tokyo’dan geliyormuş” diye cevap vermesi herkesi göldürdü.

ALLAH CEZAMI VERDİ MÜDÜRÜM

"Allah cezamı verdi müdürüm" diyen eylemciye müdür, "Yok yok birşey olmaz" diye cevap verdi

Ambulansın gelmesiyle eylemcinin tedavisi için en yakın hastaneye sevk edildi.