BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,28
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Polisiyenin usta kalemleri sizi bekliyor

Altın Kitaplar, polisiye kurgunun usta kalemleriyle okuyucuyu buluşturmaya devam ediyor!

Abone ol

Amerikan edebiyatının en önemli ödüllerinden biri olan PEN-Faulkner Ödülü’nün kurucusu ve Line of Chance, Parallelogram ve Grace and Favor adlı romanların yazarı Thomas Caplan’ın son romanı Zoraki Casus ve maceranın usta kalemi Clive Cussler’ın unutulmaz karakteri Dedektif Isaac Bell’in yeni ve soluksuz bir macera ile geri döndüğü Hırsız adlı romanı Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı!

ÖNSÖZÜ BİLL CLİNTON YAZDI

Önsözünü polisiye kurgu hayranlığı ile bilinen ABD eski başkanı Bill Clinton’ın yazdığı, Clive Cussler’ın, “Bugüne kadar okuduğum en iyi kurgulanmış gerilim romanı...” diyerek övgüye değer gördüğü Zoraki Casus sizin de unutamayacağınız romanlar arasında yerini alacak.

83 yaşındaki Clive Cussler hızını hiç kesmiyor ve bu sefer de unutulmaz kahramanı Isaac Bell’in yeni macerasıyla tekrar karşımıza çıkıyor! Farklı zamanları ve farklı coğrafyalarda yaşanan olayları birbirine bağlamadaki ustalığıyla da bilinen Cussler, bu sefer okuyucuyu İngiltere’den Almanya’ya, oradan da Kaliforniya’ya kadar uzanan soluksuz bir maceranın içine çekiyor.

zorakicasus.jpgZORAKİ CASUS

“Zoraki Casus sizi büyüleyecek ve dünyayı çocuklarımız için daha güvenli bir yer yapma konusundaki kararlılığınızı pekiştirecektir.”

BILL CLINTON

Kazara dünyanın bir numaralı film yıldızı olan eski ajan Ty Hunter, Birleşik Devletler başkanı tarafından gizli bir görev için seçilir. Nükleer bir tehlike ile karşı karşıya kalan dünyayı kurtarmak için tüm yeteneklerini sergilemek zorunda kalır.

Karşısında iki tehlikeli düşman vardır ve Ty olabilecek en kötü ihtimalle yüzleşir. Düşmanın kızına âşık olmuştur.

CLİVE CUSSLER'DAN "HIRSIZ"

Acaba dünya geri dönülmez bir girdaba mı sürüklenmektedir?

Avrupalı iki bilimadamı Mauretenia adlı bir transatlantikle çıktıkları uzun yolculuk sırasında kaçırılmak üzereyken Van Dorn Şirketi’nin dedektifi Isaac Bell tarafından kurtarılırlar.

Ne var ki, ikinci kaçırılma girişiminde o kadar da talihli değildirler. Haydutlar bir kez daha saldırdıklarında bilimadamlarından biri ölür.

Ellerinde bu kadar değerli olan ne vardır?

Savaş bulutları ufku kaplarken, acımasız bir casus, Alman İmparatorluğu’na önemli bir avantaj sağlayacak bir şey bulmuştur. Bu adamın kim olduğunu, amacının ne olduğunu öğrenmek ve onu durdurmak Isaac Bell’e düşer. Ne var ki Dedektif Bell, belki de çok geç kalmıştır...