BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,73
ALTIN 2.485,97
HABER /  DÜNYA

Polisin siyah kuğu” nöbeti

Kadıköy sahilinde görülen siyah kuğu, vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Deniz polisi, sahile yanaşan gemilerin zarar vermemesi için uzun s...

Abone ol

Kadıköy sahilinde görülen siyah kuğu, vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Deniz polisi, sahile yanaşan gemilerin zarar vermemesi için uzun süre kuğunun başında nöbet tuttu.
Kadıköy-Karaköy İskelesi’nin bulunduğu alanda vatandaşlar, denizde siyah bir kuğu gördü. Kuğunun sahile yanaşan yolcu gemileri nedeniyle zor anlar yaşadığını fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Kadıköy sahiline gelen deniz polisi, uzun süre kuğunun başında nöbet tutarak yolcu gemilerine yanaşmasını önledi.
Bu sırada meraklı vatandaşlar da ender görülen siyah renkteki kuğuyu hayranlıkla izledi. Kuğu, daha sonra kendisini izleyenlerin şaşkın bakışları arasında uçarak Marmara Denizi’nde gözden kayboldu.
Sahilde kuğuyu izleyen bir hayvansever, "Siyah kuğular ender bulunan bir türdür. Genel olarak kuğuları beyaz olarak biliriz. İstanbul Boğazı’na gelmesi şaşırtıcı ama sahildeki balonun arkasında bir kişinin beslediği söyleniyor. Kargalar rahatsız ettiği için buraya kaçtığı söyleniyor" dedi.
(İHA)