BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  GÜNCEL

Polise piknik tüpüyle saldırı

Adana’da Hürriyet Mahallesi’ndeki torbacı diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik bitirme operasyonu başlatan polise torbacılar taş...

Abone ol

Adana’da Hürriyet Mahallesi’ndeki torbacı diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik bitirme operasyonu başlatan polise torbacılar taş ve piknik tüpü ile saldırdı.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü’nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terör ve Asayiş Şube Müdürlüğü’nün merkez Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’ne yönelik operasyonları devam ediyor. Mahalledeki torbacı diye tabir edilen uyuşturucu tacirlerini bitirmekte kararlı olan polis mahalleye bir kez daha zırhlı araçlarla girdi. Mahallede ara sokaklara giren polise damlara çıkan uyuşturucu tacirleri önce taşla saldırdı. Daha sonra yaşları küçük olduğu görülen torbacıların damdan eline geçen her şeyi attığı görüldü.

PİKNİK TÜPLÜ SALDIRI
Zırhlı araçlar bir ara sokağa girdiğinde ise dama kaçan 7 çocuk yine taşları zırhlı araca atmaya başladı. Bir çocuğun ise elindeki piknik tüpü ile dama çıktığı görüldü. Dama hızla çıkan çocuk damın kenarına zırhlı aracın geçtiği yere gelerek elindeki piknik tüpünü aracın üzerine damdan fırlattı. Daha sonra çocuklar damdan aşağı kaçtı. Çocuklar damın hemen yanında bulunan moloz yığınlarından yeniden taş alarak dama tekrar çıkmaya başladı. Bir süre sonra mahallede ara sokaklarda gezen zırhlı araçlara çocukların iskemle, taşla saldırıları devam etti. Bir süre sonra çocukların zırhlı araca şambrel atmaya hazırlandığı görüldü. Bu anlar saniye saniye helikopter tarafından görüntülendi.
(İHA)