BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  GÜNCEL

Polise kızınca otomobilini yaktı

Maslak'ta trafik polislerinin durdurmak istediği sürücü, otomobilini ateşe verdi.

Abone ol

Maslak TEM otoyolu girişinde trafik uygulaması yapan polis ekiplerinin kendisini durdurup diğer otomobillere geçiş izni vermesine sinirlenen sürücü, otomobilinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Alev alan otomobil kısa sürede yanarak kullanılamaz hale gelirken, sürücünün polis ekiplerine öfkesi uzun süre dinmedi.

Saat 03.00 sıralarında TEM otoyolu Ayazağa mevkiinde meydana gelen olayda, Edirne istikametine doğru 39 LH 245 plakalı otomobili ile seyir halinde olan sürücü İlter Taştemel, uygulama yapan trafik ekiplerine takıldı.

Polisin kendisinden önceki otomobillere geçiş izni verip, kendisini durdurmasına sinirlenen Taştemel, aracından çıkarak polis ekipleri ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında zaman zaman arbede yaşanırken, hırsını alamayan sürücü, otomobilinin bagajındaki bir şişe benzini aracın üzerine dökerek ateşe verdi. Otomobil bir anda alev alev yanmaya başladı.

Bir anda ne olduğunu anlayamayan polis ekipleri, olay yerine itfaiye çağırdı. İtfaiye yanan otomobile müdahale ederek alevleri söndürdü. Ehliyeti olmadığı öğrenilen öfkeli sürücü, "İki duble alkol aldım. Ne var bunda. Benden önce bir sürü arabaya geçiş izni verdi. Benim yanımda bayan yok diye beni durdurdu" diye konuştu.

Gazetecilerin sorularına da sinirlenen Taştemel, güçlükle sakinleştirildikten sonra ifadesi alınmak üzere Ayazağa Polis Merkezi'ne götürüldü.