BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,16
HABER /  GÜNCEL

Polis memuru yanmaktan son anda kurtuldu

Okmeydanı’nda göstericilerin attığı molotofkokteylinin isabet ettiği zıhlı araçtaki polis memuru yanmaktan son anda kurtuldu. <br/>Okmeydanı...

Abone ol

Okmeydanı’nda göstericilerin attığı molotofkokteylinin isabet ettiği zıhlı araçtaki polis memuru yanmaktan son anda kurtuldu.
Okmeydanı’nda Berkin Elvan ve Soma için sloganlar atarak izinsiz gösteri düzenlemek isteyen grup ortalığı savaş alanına çevirdi. Göstericiler sokaklara ve polisin zırhlı araçlarına molotofkokteyli ile saldırdı. Çok sayıda polis aracı olaylar sırasında zarar gördü. Göstericilerin molotofkokteyli attığı zırhlı aracı kullanan polis memuru yanmaktan son anda kurtuldu. Atılan molotof aracın ön camını kırıp içeri düştü. Aracın ön kısmı bir anda alev aldı. Bu sırada aracı kullanan polis memurunun elbiseleri ve saçı yanmaya başladı. Can havliyle kendini dışarı atan polis memuru, hemen giysilerindeki yangını söndürdü. Sivil bir polis memuru ise bakkalın önünde duran su bidonunu alarak zırhlı aracın yanına koştu. Araçtaki yangın, getirilen suyla söndürüldü.
(İHA)