BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.295,47
HABER /  GÜNCEL

Polis memuru taşların hedefi oldu

Okmeydanı’nda toplanan yüzleri maskeli göstericiler polisi taş yağmuruna tuttu. Çıkan olaylar sırasında yaralanan bir polis memuru kanlar iç...

Abone ol

Okmeydanı’nda toplanan yüzleri maskeli göstericiler polisi taş yağmuruna tuttu. Çıkan olaylar sırasında yaralanan bir polis memuru kanlar içinde kaldı.
Okmeydanı’nda ara sokaklarda toplanan yüzleri maskeli göstericiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü bahane ederek ortalığı savaş alanına çevirdi. Hava fişek atan göstericiler polisi taş yağmuruna tuttu. Bu sırada yaralanan bir çevik kuvvet polisi kanlar içinde kaldı. Yaralı polis memurunun yardımına arkadaşları yetişti. Arkadaşlarının yardımıyla olayların yaşandığı bölgeden uzaklaştırılan polis memuru hastaneye götürüldü.

GÖZÜNDEN YARALANAN GENÇ HASTANELİK OLDU
Beşiktaş’ta çıkan olaylar sırasında gözünden yaralanan bir genç hastanelik oldu.
Beşiktaş’ta toplanıp, Taksim’e yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti. Müdahaleler sırasında bir eylemci gözünden yaralandı. Yaralı genç, arkadaşları tarafından CHP ilçe binasına taşındı. Gözüne pansuman yapılan genç, daha sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülürken, gencin arkadaşları ve polis arasında arbede çıktı. Polis göstericilere gaz bombasıyla müdahale etti. Polis bazı göstericileri gözaltına aldı.
(İHA)