BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  GÜNCEL

Polis karakolda dehşet saçtı!

Polis Merkezi'nde bir polis memuru cinnet geçirdi! Silahını çekip rastgele ateş etti... Bir arkadaşı şehit oldu...

Abone ol

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki Merkez Polis Merkezi'nde Suat Ön isimli polis memurunun silahından çıkan mermilerle yaralanan polislerden biri şehit oldu.

Dehşet saçan polis memuru, yaklaşık bir saat süren çabanın ardından etkisiz hale getirildi.

İnegöl İlçesi'ndeki Merkez Polis Merkezi'nde, bugün saat 22.00 sıralarında cinnet geçiren bir polis memuru, silahını çekip, rastgele çevreye ateş etmeye başladı. Bu sırada kurşunların hedefi olan 3 polis memuru yaralandı. Dehşet saçan polisi etkisiz hale getirmek için, meslektaşları harekete geçti. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, yaklaşık bir saatlik çabanın ardından çelik yelek giyip içeri girdi, saldırganı yaka paça etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Biri tuvalette kanlar içinde bulunan, yaralı 3 polis, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayı haber alan Emniyet Müdürü Halil Yılmaz da ilçeye gitti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Merkez Polis Merkezi, geçtiğimiz Temmuz ayında Doğu kökenli vatandaşlarla ilçe halkı arasında yaşanan olaylar sırasında, gözaltına alınanların kendilerine verilmesini isteyen öfkeli kalabalık tarafından taşlanmıştı.

1 POLİS ŞEHİT OLDU

İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polis memurları Selahattin Arslan ve Murat Solak ise ilk müdahalenin ardından Bursa'ya sevk edildi. Polis eskortluğu eşliğinde yaralılardan birini taşıyan ambulans, merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Erikli Kavşağı'nda kaza yaptı. Yaralı polis memuru başka bir ambulansa alınarak Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne getirildi.

İlçeye gelen Emniyet Müdürü Halil Yılmaz yaptığı açıklamada, “Üzücü bir olay. Olay çok yönlü olarak araştırılıyor. Konuyla ilgili açıklama daha sonra yapılacak. Arkadaşların çalışma ortamlarının daha iyileştirilmesi için gerekli düzenlemeler gerçekleştirilecektir” dedi.

Bu arada, dehşet saçan polis memurunun bir hafta Bayram izni istediği, amirlerinin olumsuz cevap vermesi üzerine olayın yaşandığı iddia edildi.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'ndeki Merkez Polis Merkezi'nde Suat önisimli polis memurunun silahından çıkan mermilerle şehit olan polis memurunun Halil Kazanlı olduğu belirtildi.