BIST 9.042
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.300,61
HABER /  GÜNCEL

Polis böyle durdurdu

Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü ve yanındaki arkadaşları araçlarıyla metro durağına çarparak durdu.

Abone ol

Bayrampaşa'da polisin dur ihtarına uymayan şüpheli 4 kişi araçlarıyla kaçarken metro durağına çarptı.

Hurdaya dönen araçtan sürücü Serdar Mutlu ve Mehmet Geyik yaralı olarak çıkarken arkadaşları Doğucan Yılmaz ve Orhan Yankıcan kaçarak kayıplara karıştı.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Kaza, 04.00 sıralarında Bayrampaşa Rami Uluyol Metro İstasyonunda meydana geldi. İddiaya göre polis ekipleri Eski Edirne Asfaltı üzerinde şüpheli gördükleri 34 GA 1286 plakalı aracı durdurmak istedi. Polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan Serdar Mutlu yönetimindeki otomobil, polisten kaçmaya başladı. Eski Edirne Asfaltı’nda kaçmaya çalışan aracı polis ekipleri yakalamak için yola barikat kurdu. Polis barikatını gören Mutlu, kavşaktan dönmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybederek Uluyol Metro İstasyonu’nun girişinde bulunan duvar ve camlara çarparak metro istasyonunun merdivenlerine düşmeden durabildi. Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken, sürücü Serdar Mutlu ve Mehmet Geyik yaralandı.

KAZADAN SONRA KAÇTILAR

Araçta bulunan diğer iki kişi ise arkadaşlarını bırakarak kayıplara karıştı. Polis İsimlerinin Doğucan Yılmaz ve Orhan Yankıcan olduğu öğrenilen şüphelileri arıyor. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Kaza yapan araç çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemeleri sürüyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ