BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11
HABER /  POLİTİKA

Polis babasının sözleri Davutoğlu'nu şaşırttı

Göktürk Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir polisin babasını aradı, polis babasının sözleri ise Davutoğlu'nu şaşırttı

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Göktürk Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ederek, personelle bayramlaştı.

Davutoğlu, dün 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Kurban Bayramı ziyaretinde bulunduktan sonra Eyüp Emniyet Müdürlüğü Göktürk Polis Merkezi Amirliği'ne geldi.

Buradaki personelle bayramlaşan ve sohbet eden Başbakan Davutoğlu'na, baklava ve çay ikram edildi. Bir polis memuru ile konuşurken bekar olduğunu öğrenen Davutoğlu, memurun ailesini telefonla aradı. Memurun babasıyla yaptığı telefon görüşmesinde "Faruk'a hemen bir gelin buluyoruz. Orada yavuklusu, nişanlısı var mı? Burada gurbet çekiyor" diyen Davutoğlu, karşı taraftın "Babası sizsiniz" sözleri üzerine de "Bak topu bana atıyor 'Babası sizsiniz' diyor. Bunu beraber yapalım. Siz de bakın, biz de bakalım" ifadelerini kullandı.

"BEN KIZLARI İKİ SAYARIM"

Başbakan Davutoğlu, memurun babasının iki çocuğu olduğunu ancak kızları saymadığını söylemesi üzerine "Olmadı şimdi. Benim 3 kızım, bir oğlum var. Kızları iki sayarım ben, bir de değil. O kızların hepsi kıymetlidir. O kızlara selam söyle, hepsinin gözlerinden öpüyorum. Babalar için kızlar çok kıymetlidir" diye konuştu.