BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,78
ALTIN 2.501,53
HABER /  GÜNCEL

Polis aracı kaza yaptı: 6 yaralı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis aracı ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si polis toplam 6 kişi ya...

Abone ol

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis aracı ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si polis toplam 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Adıyaman- Gölbaşı Karayolu Çakal Köprüsü yakınlarında, göreve giden Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Polis Ekiplerinin kullanmış olduğu otomobil ile İzzet Akgül idaresindeki plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç çarpıştı. Meydana gelen kazada, polis aracında bulunan Orhan Köylü ile Erdil Ünal ve hafif ticari araçta bulunan İzzet, Fatma, Emin ile Nursima Zehra Akgül yaralandı. Yaralılar olay yerine giden çok sayıda 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan, Polis Okan Köylü, Polis Erdi Ünal ile hafif ticari araçta bulunarak yaralandı. Emin, İzzet ve Fatma Akgül’ün sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu hastanede yaşam mücadelesi verdikleri öğrenildi. Öte yandan meslektaşlarının kaza haberini duyan polisler ise hastaneye adeta akın etti. Kaza sonrası Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ise, yaralı polislerin durumu hakkında bilgiler aldı. Hafif ticari araçta bulunarak kaza yapıp yaralanan Fatma Akgül’ün ise, hamile olduğu hastanede doğumhane servisine alındığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)