BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.433,08
HABER /  DÜNYA

Polis amiri koridoru tuvalet sanınca (Video)

Bu polis amiri içkiyi biraz fazla kaçırınca tuvalet ihtiyacını makam odasının önünde böyle giderdi. İşte saniye saniye o anlar...

Abone ol

Rusya'da sarhoş vatandaşların karıştığı ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Rus basınında yer alan iddialara göre, St.Petersburg kenti Lomonovski Emniyet Müdürlüğü'nde üst düzey görevli Aleksey İsakov isimli bir polis amiri, alkolün etkisiyle kendi makam odasının önünde tuvalet ihtiyacını giderdi.

Emniyet müdürlüğü koridorunda bulunan güvenlik kamerası, tuvalet olayını saniye saniye görüntüledi. Görüntüde odasından çıkan yapı çıplak polis amirinin, koridorda tuvaletini yaptığı görülüyor. Amirin sarhoş olduğu da gözlerden kaçmıyor.

Daha sonra bay ve bayan polis meslektaşları, odalarından çıkarken koridorda biriken su birikintisine dikkatle bakarak şaşırıyor. İddialara göre, görüntünün "kahramanı" aynı zamanda Lomonovski Emniyet Müdür Yardımcısı ve Albay rütbesinde. Rus 5. Kanal televizyonuna göre, olay öğle yemeyi sırasında meydana gelmiş.

Olayla ilgili St.Petersburg Kent ve Leningradski Bölge Emniyet Müdürlüğü inceleme başlattı. Rus basınında çıkan haberlere göre, görüntüleri internete polis amiri İsakov'un kendi iş arkadaşları sızdırmış. Emniyet Müdürlüğü, görüntünün gerçek olup olmadığını da araştırıyor. Rusya İşişleri Bakanlığı'na göre, görüntülerin gerçek olduğu kanıtlanırsa bu durumda "kahraman" polis amiriyle ilgili ciddi bir işlem yapılacak. Polis görevlileri görüntüyü sızdıran şahısları da arıyor.