BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Polis Akademisi Alaturka vizyonda film fragman

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau'nun paylaştığı Polis Akademisi Alaturka 30 Ocak'ta vizyona giriyor filmin fragmanı yayınlandı.

Abone ol

30 Ocak 2015 vizyon filmleri arasında bu hafta başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau'nun paylaştığı Polis Akademisi Alaturka sizleri kahkaha krizine sokacak.Filmin fragmanı dahi oldukça iddialı.

POLİS AKADEMİSİ ALATURKA FİLMİNİN KONUSU

Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu’nun üstlendiği senaryosu ise Kemal Kenan Ergen’e ait olan film, polislik mesleğine karakter olarak pek uygun olmasalar da polis akademisine kabul edilen bir grup gencin komik maceraları konu alıyor.

Film, yeni çıkan “Pozitif Ayrımcılık” kararnamesi gereğince, Polis Akademisi´ne giriş koşullarının esnetildiği, polis olmak isteyen herkesin neredeyse koşulsuz şartsız kabul edildiği bir akademide geçiyor. Akademidekileri yola getirmeyi amaçlayan aşırı disiplin merakıyla nam salmış olan Beton Haşmet lakaplı müdürün kontrolü ele almasıyl birlikte, olaylay iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Filmin başrollerini paylaşan Yolanthe Cabau ve Mehmet Ali Erbil’e, kadroda Peker Açıkalın, Sümer Tilmaç, Elvin Levinler, Perihan Erener, İlker Kurt ve Fulden Akyürek eşlik ediyor.

ekran-resmi-2015-01-29-09.49.35.png

ekran-resmi-2015-01-29-09.49.44.png

POLİS AKADEMİSİ ALATURKA FİLMİN FRAGMANI