BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Polis ABDye rest çekti

Saldırıda yaralanan ve konsolosluktan içeri alınmayan yaralı polis, ABD yetkililerini zora soktu. İşte yaralı polisin ABD resti!

Abone ol

ABD Konsolosluğu'na yapılan saldırıda arkadaşlarını yitirdi, kan döktü kanı döküldü. Belki de hiç tanımadığı iki meslektaşıyla omuz omuza çarpıştı.

Aldığı kurşun yarasıyla sürünerek, konsolosluğun kapısına kadar ilerledi. Ama kapı bir türlü açılamadı.

İki arkadaşını  kaybetmenin hüznüyle tedavi gördüğü hastanede ABD yetkilileri ziyaretine geldi ve beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu önünde polise silahlı saldırıda bulunan 3 teröristi öldüren ve çatışmada yaralanan Osman Dağlı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Eşi, annesi ve babasının yanında bulunduğu Osman Dağlı'yı dün AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Aslan ziyaret etti.

ABD Başkonsolosu Sharon Wiener'in yardımcıları İstinye Devlet Hastanesi'ne gelerek Osman Dağlı ile görüşmek istedi.

Wener'in ziyaret etmek istediğini söyleyen konsolosluk yetkililerine Dağlı olumsuz yanıt verdi. Konsolosluktan çiçek getirdiler, Dağlı çiçeği de kabul etmedi çöpe atılmasını istedi. Telefonla aradılar ancak Dağlı görüşmeyi kabul etmedi.

Dağlı, "Dün bize yardım etmediler. Biz çatışırken kapıları kilitlediler. Yardım istedim, bana yardım etmediler. Ambulans istedik çağırmadılar" diye tepki gösteriyor.