BIST 9.440
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,98
HABER /  POLİTİKA

Arınç bir twit sabitledi Gökçek bayramda bile barışmaz

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasındaki polemik devam ediyor. Bülent Arınç twitter hesabına bir twit sabitlerken Gökçek 'bayramda bile barışmam' diyor.

Abone ol

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Bülent Arınç arasındaki kavga sürüyor. Gökçek bayramda bile Arınç'ın elini sıkmayacağını söylerken, Arınç da twitterına sabitlediği bir mesajla onun damarına basıyor.

İkili arasındaki atışmada son olarak Radyo Viva’da Adem Metan Show’a konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Adem Metan, Başkan Gökçek'e ‘bayramda karşılaşsanız bayramlaşır mısınız kendisiyle tokalaşır mısınız” diye sordu. Melih Gökçek bu soruya “Mecbur kalmazsam tokalaşmam. Bunun kırgınlıkla ilgisi yok. Şahsi meselem olamaz. Kırgınlığım, ideolojik nedenlerden olur. Yeniden bir polemik açmak istemiyorum. Konuştugumuzda kendisini ciddiye almış oluyorum" yanıtını verdi.

MELİH GÖKÇEK YİNE ADAY
Metan, Gökçek’e en merak edilen soruyu da yöneltti; “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday olacak mısınız?” Gökçek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, uygun görmesi halinde 6'ıncı kez aday olmayı istediğini söyledi. Başladığı projeleri bir-iki yıl içerisinde bitiremeyeceğini de kaydeden Gökçek, “Başladığım projeleri bitirmek istiyorum. Bir dönem daha başkan olmak isterim. Allah hayırlısını nasip etsin. Ben devam etmek istediğimi söylüyorum. Hepsinden öte halkımız da oy verecek mi? O da önemli” dedi.

ARINÇ'IN SABİTLEDİĞİ TWİT
Gökçek - Arınç atışmasında Bülent Arınç'ın cephesinde sabitlenmiş bir twit ve video dikkat çekiyor. Videoda Melih Gökçek'in 'son kez aday' olduğunu açıkladığı kayıt ve sonrasında yeniden aday olduğunu ilan ettiği demeci var. Arınç'ın o videonun başına sabitlediği twit ise  Melih Gökçek'in damarına basar nitelikte;