BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Polat Alemdar mülk zengini

Polat Alemdar'ı oynayan Necati Şaşmaz, parasını mülke yatırıyor. Kaç dairesi var?

Abone ol

Televizyon dizilerinin en çok kazanan oyuncusu olan Necati Şaşmaz, televizyondan kazandığı paraları mülke yatırıyor. Şaşmaz, Ataşehir'den onlarca daire ve bir de süpermarket satın almış.

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Kent Plus Ataşehir'den birçok daire satın almış. Kardeşleri Raci ve Zübeyr başta olmak üzere yakın akrabalarıyla birlikte tam 25 daireyi kapatmışlar. Polat Alemdar ve akrabaları, daire başı 140 bin YTL ödemiş. Henüz inşaatı bitmeyen, bir oda salon olan dairelerin fiyatı şu anda 220 bin YTL imiş. Yani Şaşmaz Ailesi çok iyi bir yatırım yapmış.

SİTENİN TEK SÜPERMARKETİ DE ONUN

Necati Şaşmaz, Kent Plus Ataşehir'den ev almakla kalmamış bir de 3 bin metrekarelik süpermarket binası satın almış. Kurtlar Vadisi'nin ağır abisi, 2 bin 44 daireli sitenin tek süpermarket binasına 11 milyon YTL ödemiş. Gerçi süpermarketi şahsi olarak değil, kardeşleriyle kurduğu Elitaş adlı şirket üzerine almış.

Artık Polat Alemdar, karizmasını çizdirme pahasına süpermarket işletmeciliğine mi soyunur yoksa ünlü market zincirlerinden birine kirayı mı verir bilemem ama kesin olan bir şey var ki, o da Necati Şaşmaz'ın akıllı yatırımlar yaptığı.. Baksanıza bir yılda sadece bir daireden 80 bin YTL para kazanmış durumda.

Kaynak: Sabah - Bülent Cankurt