BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.487,86
MEDYA

Pokemon efsanesi geri dönüyor: İşte Dedektif Pikachu fragmanı!

Geçtiğimiz yıllarda çekilecek Pokemon filminin isminin 'Dedektif Pikachu' olacağı duyurulmuştu. Hepimizin bildiği Pokemon, ilk gerçek-aksiyon filmi ile ekranlara gelecek. Dedektif Pikachu karakterini ise Ryan Reynolds seslendirecek. Film ise sinemalara 2019 yılında gelecek.

Warner Bros., Dedektif Pikaçu filminin resmi fragmanını yayınladı. Ryan Reynolds’ın muhteşem sesiyle izleyeceğimiz Pikaçu’nun izleyeceğimiz hikayesi ise filmin isminden de anlayacağınız üzere Poke dünyasından bıkmış Pikaçu’nun dedektif olmak istemesi ve atıldığı maceraları ele alacak.

Legendary Pictures, projenin senaryo yazarlarının Gravity Falls’un yaratıcısı olan Alex Hirsch ve Guardians of the Galaxy’nin senaryo yazarı Nicole Perlman ile çalışacaklarını duyurmuştu. Filmimizin yönetmenliğini ise Rob Letterman üstleniyor.

Dedektif Pikaçu’nun oyuncu kadrosunda ise Jurassic World: Fallen Kingdom’da bizlerle olan Justice Smith, Blockers filminde gördüğümüz Kathryn Newton ve Godzilla filminden Ken Watanabe ve Assassination Nation filminde karşımıza çıkan Suki Waterhouse gibi isimler yer alıyor.

Sitene Ekle