BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Plüton Ay Kavuşumu Duygusal Baskılar Yaratabilir

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Plüton ile birleşecek ve ardından Uranüs ile kare açı yapacak.

Bugün 2 Ekim Perşembe...Jüpiter günündeyiz…

Oğlak burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Plüton ile birleşecek ve ardından Uranüs ile kare açı yapacak. Baskı ve huzursuzluk yaratan duygular ruh halimizi etkileyebilir.

Görev ve sorumluluklarımızla hırslı ve kararlı bir şekilde ilgilenebiliriz. Yaşamın zevkli ve eğlenceli yanlarını bugün ihmal edebiliriz. Diş, eklem, kemik ve dizlerle ilgili kronik sağlık sorunları nüksedebilir. Bu bölgelere yapılacak operasyonlar için uygun bir günde değiliz.

Akşam  19:20’de Ay, Akrep burcundaki Satürn ile sextile yapacak ve ardından boşluğa girecek. Aile büyükleri, ebeveynler, olgun yaştaki otorite sahibi kişilerle ilişkiler daha rahat ilerleyebilir. Maddi manevi destekler alabilir, kendimizi güvende hissedebiliriz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yaşamın eğlenceli değil ciddi yönleri ön plana çıkabilir ve bitirilmesi gereken işlere konsantre olabilirsiniz. Aile ve yakın çevrenizdeki bazı kişilere destek vermeniz, rehberlik etmeniz veya sorumluluklarını yüklenmeniz gündeme gelebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yabancı kültürler ile bağlantılarınız yoğunlaşabilir. Size çok değişik gelecek kavramlarla karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni tanışmalar yaşayabilir, farklı özelliklere sahip etkileyici kişilerden çok değişik şeyler öğrenebilirsiniz. Eşinizle birlikte seyahat organizasyonu yapabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Bugün günlük rutin işler, hesap, bütçe ve muhasebe gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi konular , ödenmesi gerek faturalar, kredi kartları,sigorta primleri aklınızı daha fazla meşgul edebilir. Gün sonunda bir çok işi bitirmiş olmanın rahatlığını hissedebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün karşınızdaki kişilere hoşgörülü olun. Bu sayede sizi rahatsız eden her şey kısa sürede düzelecektir. Sükunet, iletişim, anlayış ve yardımcı olmak bugününüzün anahtar kavramları arasındadır. Sevildiğinizi ve güvende olduğunuzu hissedebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Günlük rutin işlerle ilgileneceğiniz yorucu bir gün geçirebilisiniz. Zamanınızı iyi planlarsanız bir çok işi bitirmeniz mümkün. Önümüzdeki günlerde çıkacağınız seyahat için yapılacak gerekli hazırlıklar ya da evde ağırlayacağınız misafirlerin konforuna yönelik çalışmalar bütün vaktinizi alabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gününüz son derece enerjik ve coşkulu başlayabilir. Ancak bu coşku sabah saatlerinde çevrenizdeki kişileri yorabilir. Yine de yaşamın güzel yönlerinin ön planda olacağı neşeli saatler geçirmeniz mümkün. Arzu ettiğiniz seyahati gerçekleştirmek için şartların müsait olması keyfinizi daha da arttırabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bir aile bireyi ile bazı iş ve maddi planlarınız üzerinde tartışıp orta yol bulabileceğiniz bir gündesiniz. Dengeli ve sakin yaklaşımlar, çözümün gelmesini hızlandıracaktır. Eviniz ve kişisel konforunuz için alışverişler yapmanız mümkün. Alcağınız ürünler uzun süre kullanabileceğiniz, kaliteli eşyalar olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Çevreniz bugün kalabalık olabilir. Kardeşler, komşular, arkadaşlarla biraraya gelip sohbet yapabilirsiniz. Bugün sözlerinize biraz daha fazla özen gösterin. Sizden güzel sözler duymak isteyenlere istediklerini verin. Rahat olun ve gülümseyin. İnsanlardan da aynı şekilde karşılık alacaksınız.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Bugün bazı ekstra masraflarınız olabilir. Bir hediye, unutulmuş bir borç veya sağlık harcamaları yapabilirsiniz. Harcamalara fazla takılmayın, kısa sürede geri dönüşler alabilirsiniz. Daha önceden yapmış olduğunuz bir yatırımdan sürpriz kazançlar gelmesi de mümkün.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Kişiliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü yönlerinizi ön plana çıkarıp herkesi etkileyebilirsiniz. Bugün sosyalleşin ve lider özelliklerinizi içinde bulunduğunuz grup içerisinde ön plana çıkarın. Dikkat çektiğiniz takdirde iş teklifleri ile karşılaşmanız mümkün.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yalnız ve sakin bir şekilde iş ve sorumluluklarınıza konsantre olabilir, yapmanız gereken hamlelerle ilgili plan yapabilirsiniz. Olaylara biraz şüpheci yaklaşmanız olası tersliklere karşıda sizi koruyabilir. Gizli düşmanlıkları güçlü sezgilerinizle farkedebilirsiniz. Çok aşırı olmadıktan sonra herkese güvenmeniz de gerekmez.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler çevrenize fazla odaklanmamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinize veya sosyal ortamlarınıza biraz daha özen gösterirseniz, kuracağınız ilişkilerin kariyerinize de faydaları olabilir.

Astrolog Demet BALTACI